TV 2 gør klar til nye tv-produktioner

TV 2 er igen i fuld gang med produktion og klargørelse af kommende programmer. Det betyder blandt andet, at 'Hjem til gården' vender tilbage til skærmen hen over sommeren på TV 2 (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

TV 2 er igen i fuld gang med produktion og klargørelse af kommende programmer. Det betyder blandt andet, at 'Hjem til gården' vender tilbage til skærmen hen over sommeren på TV 2 (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Corona-krisen påvirker stadig danske tv-produktioner, men flere populære TV 2-programmer er nu på vej i produktion under sikkerhedsmæssigt forsvarlige forhold. Dermed kan sommeren og efteråret byde på mere nyproduceret dansk tv.

Efter flere uger, hvor en lang række tv-produktioner har måttet sættes på standby på grund af corona-pandemien, er der lys forude. Flere populære tv-programmer er på vej i – eller planlægger – produktion under ændrede og sikkerhedsmæssigt forsvarlige forhold i de kommende uger og måneder.

Dermed kan flere større programmer forventes klar til efterårssæsonen på TV 2, TV 2s nichekanaler og TV 2 PLAY. Og derfor kan også sommeren byde nye danske tv-programmer.

- Hos TV 2 har nyheds- og aktualitetsdækning haft højeste prioritet i årets første måneder i den verdensomspændende krise. Danskernes interesse for at følge med har været tårnhøj, og det har løftet TV 2-seningen betydeligt i en periode, hvor andre programmer har været ramt af coronakrisen.

- Herudover har foråret 2020 været – og er fortsat – særdeles udfordrende for broadcastere og tv-producenter, fordi den ene produktion efter den anden har måttet sættes på pause. Vi har måttet stoppe udsendelse af Go’-magasinerne og ’Natholdet’ i en periode og har haft en række udskydelser. Men vi har samtidig kæmpet benhårdt for at undgå egentlige aflysninger, og nu begynder det at lysne for flere produktioner, siger TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard.

Når det populære underholdningsprogram 'Stormester' vender tilbage, bliver det Lise Baastrup, Sarah Grünewald, Jesper Groth, Heino Hansen og Victor Lander, som kastes ud i skøre udfordringer. Og endnu en gang er det komikerne Lasse Rimmer og Mark Le Fevre, der styrer slagets gang. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2).

Nye produktioner giver nye sommerprogrammer til seere og brugere
Når nye programserier til efteråret nu er på vej i produktion, har det positive konsekvenser for TV 2s programplan allerede i det sene forår og til sommer. Her kan TV 2 og TV 2 PLAY nu vise nye, danske programserier, som ellers var holdt tilbage, så TV 2 – i tilfælde af langvarigt produktionsstop – kunne være sikker på at have nye programmer i efteråret.

- Det er en stor glæde at kunne byde ’Hjem til gården’ velkommen tilbage i sendeplanen over sommeren. Vi regner med premiere søndag 14. juni, ligesom vi får de nye udgaver af underholdningssuccesen ’Stormester’ tilbage i weekenden til sommer, siger Lotte Lindegaard.

Programdirektøren ønsker ligeledes at afslutte ’X Factor’-sæsonen 2020 og har fuld gang i arbejdet med at afklare, hvordan produktionen kan gennemføres.

Også femte sæson af den populære TV 2-serie ’Rita’, hvor skolelæreren Rita åbner sin egen lilleskole sammen med kollegaen Hjørdis, bliver et af sommerens nye, store programtilbud til danske seere og brugere. Flere nye fakta- og dokumentarprogrammer er ligeledes på TV 2-sendeplanen i sommermånederne.

Til sommer vender den populære skolelærer 'Rita' tilbage til skærmen. Denne gang med store ambitioner for åbningen af sin egen lilleskole. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Programmer på vej i produktion
Blandt efterårets programserier, som nu er på vej i optagelse, er ’Landmand søger kærlighed’, hvis syvende sæson forventes at få premiere efter sommerferien.

Også to andre af efterårets store TV 2-programserier, ’Nybyggerne’ og ’Toppen af poppen’, påtænker at gå i optagelse hen over sommeren. Danmarks største fiktionssucces i mange år, TV 2-serien ’Badehotellet’, arbejder på højtryk for at komme i produktion til august – et par måneder senere end sædvanlig optagestart – for at blive klar med ottende sæson i begyndelsen af 2021.

Mandag offentliggjorde TV 2 det nye program ’Toppen af poppen turbus’, der netop er gået i optagelse, og som sendes lørdag 9. maj. ’Toppen af poppen’ starter turbussen og besøger en række af de musikere, der gennem årene har leveret de største hits i det populære musikprogram. Turbussen kører forbi Annika Aakjær, Barbara Moleko, Ida Corr, Kwamie Liv, Mads Langer, Medina, Pernille Rosendahl, Rasmus Walter og Søren Huss. Læs mere om ’Toppen af poppen turbus’ her.

Udskudt til efteråret 2020 eller til 2021
Andre programmer og produktioner er fortsat udskudt til efteråret 2020 eller til 2021. Eksempelvis er TV 2s store nye underholdningsshow 'Den vildeste danser' rykket til efteråret, hvor TV 2 hermed byder på masser af dans, når også 'Vild med dans' vender tilbage.

Produktionen af en ny sæson af ZULU-serien ’Minkavlerne’ har måttet udskydes til senere, mens produktionen af den danske udgave af den internationale realitysucces ’Bachelor’ går i produktion i foråret 2021.

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}