Ny event lørdag aften på TV 2: ’Danmark står sammen’

Programmet ’Danmark står sammen’ byder blandt andet på masser af dansk musik, når Mads Langer, Oh Land og andre store danske kunstnere – hjemme fra dem selv – giver et nummer til hele landet. Alt sammen for at vise, at Danmark står sammen.

Programmet ’Danmark står sammen’ byder blandt andet på masser af dansk musik, når Mads Langer, Oh Land og andre store danske kunstnere – hjemme fra dem selv – giver et nummer til hele landet. Alt sammen for at vise, at Danmark står sammen.

Danskerne siger tak til andre danskere, når TV 2 lørdag klokken 19.55 sender ’Danmark står sammen’. Det handler om moralsk opbakning, sammenhold og støtte i en exceptionel situation for Danmark og for hver enkelt af os.

Coronakrisen har tvunget mange af os til at være hjemme – hver for sig. Alligevel står Danmark sammen. Rundt om i landet har danskerne fundet nye måder at hjælpe hinanden gennem krisen, og lørdag 28. marts klokken 19.55 vil TV 2 være med til styrke sammenholdet i ’Danmark står sammen’ – et ekstraordinært program i en ekstraordinær situation.

Natasja Crone, Puk Elgård og Anders Breinholt sender live fra studiet i Tivoli og ude i det fri og taler med kendte og ukendte danskere, der gør noget særligt for sammenholdet. Der er historier fra hele landet, danskerne kan være med undervejs, og der bliver mulighed for at sige tak til de mange, der lige nu gør en forskel for Danmark.

- I de seneste uger har TV 2s fokus og public service-indsats naturligt handlet om at sikre danskerne nyheder og information om de retningslinjer, vi skal følge. Nu skal det også handle om at sige tak for at være der, når det gælder – og for at holde hovedet højt og stå sammen i en svær tid, siger TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard, og fortsætter:

- Selv om vi ikke kan samles fysisk, har vi behov for noget at være sammen om. Hos TV 2 vil vi – på vores egen måde – åbne de lukkede døre. Det vigtigt, at vi binder bånd mellem os derhjemme og de mange, som fortjener stor tak for indsatsen, når de passer syge og gamle, når de yder en hjælp i hverdagen til de sårbare og udsatte, eller når de henter vores skrald, passer butiksjobs og på anden måde får samfundet til at fungere.

TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Musik, hilsener og taksigelser
Programmet har titlen ’Danmark står sammen’, og det byder selvfølgelig også på masser af dansk musik, når Mads Langer, Oh Land og andre store danske kunstnere – hjemme fra dem selv – giver et nummer til hele landet. Alt sammen for at vise, at Danmark står sammen.

Bag programmet står Nordisk Film TV, der til daglig producerer blandt andet ’Go’ morgen Danmark’ for TV 2, og selskabet bakkes i produktionen op af blandt andre medarbejdere fra TV 2 ECHO og TV 2s sportsredaktion.

Redaktionen arbejder på højtryk med at lave indslag og line gæster op, og seerne kan blandt andre møde TV 2-vært Peter Ingemann, der tager rundt og takker en række danskere, og Mikkel Beha Erichsen, der fortæller, hvordan man lever tæt som familie og holder hovedet højt.

Fra hver sin stue indgyder Silas Holst og Jakob Fauerby danskerne mod, og Kandis laver gårdkoncert på et plejehjem, hvor alle beboere er isoleret. Der kommer også hilsener fra en række kendte personligheder, ligesom danskerne hjemme fra stuerne kan give deres besyv med.

Peter Ingemann medvirker i 'Danmark står sammen', hvor han er rundt i landet for at sige tak til en række danskere. (Arkivfoto: TV 2)

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}