TV 2 køber eksklusive rettigheder til skiskydning

Skiskydning, også kaldet biatlon, er en multisportsgren bestående af skidisciplinen langrend og præcisionsskydning med riffel. Sportsgrenen har betydelig seerinteresse, og fascinationen skyldes atleternes evne til at styre det voldsomme skift mellem anstrengende skiløb og skydning, hvor pulsen skal i ro for at sikre præcise riffelskud. (Foto: IBU / TV 2)

Skiskydning, også kaldet biatlon, er en multisportsgren bestående af skidisciplinen langrend og præcisionsskydning med riffel. Sportsgrenen har betydelig seerinteresse, og fascinationen skyldes atleternes evne til at styre det voldsomme skift mellem anstrengende skiløb og skydning, hvor pulsen skal i ro for at sikre præcise riffelskud. (Foto: IBU / TV 2)

19. februar 2020;
Af: Michael Hansen, TV 2 Kommunikation

Fra sæsonen 2022/2023 er det alene TV 2s kanaler, som i Danmark sender VM, EM og World Cup i skiskydning.

Skiskydning er blevet en stærk og fascinerende sportsgren på tv, og TV 2 har løbende udvidet sine rettigheder til denne sport.

I flere år delte TV 2 rettigheder med DR, ligesom Eurosport sendte skiskydning. Så overtog TV 2 rettighederne fra DR og sender skiskydning på linje med Eurosport, men fra sæsonen 2022/2023 har TV 2 erhvervet de eksklusive rettigheder til skiskydning.

Fra efteråret 2022 til foråret 2026 kan danskerne alene se international skiskydning – VM, World Cup, EM og UVM – på TV 2 SPORT X og på TV 2 PLAY.

- Vi har ramt plet og har erhvervet en ny omgang skiskydning. Det er en rigtigt god nyhed for os, der elsker ski og skiskydning, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Netop i disse dage sender TV 2 SPORT X fra VM i skiskydning i Antholz-Anterselva i Italien.

Billede {0} af {1}