Andreas Laudrup ny fodboldekspert hos TV 2 SPORT

Andreas Laudrup er i dag fodboldagent - og passioneret omkring spansk fodbold. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen / Ritzau Scanpix / TV 2)

Andreas Laudrup er i dag fodboldagent - og passioneret omkring spansk fodbold. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen / Ritzau Scanpix / TV 2)

TV 2s nye ekspert bliver især tilknyttet dækningen af spansk fodbold, og han får premiere allerede søndag 9. februar.

Efter erhvervelsen af de fulde rettigheder til spansk fodbold fra La Liga og italiensk fodbold fra Serie A udvider TV 2 med endnu en fodboldekspert til dækningen på TV 2 SPORT X og på TV 2 PLAY.

Ny ekspert hos TV 2 er den 29-årige Andreas Laudrup, der har spillet ungdomsfodbold i Real Madrid og herefter har spillet i den danske superliga, blandt andet hos FC Nordsjælland, som han var med til at gøre til danske mestre. Andreas Laudrup har i kraft af sit nuværende arbejde som fodboldagent et stort netværk i Spanien.

- Man skal ikke tale spansk fodbold ret mange minutter med Andreas Laudrup, før man indser, at han har kæmpe indsigt i denne liga, og jeg er sikker på, at det vil give TV 2s seere og brugere stor fornøjelse i vores transmissioner. Vi arbejder hele tiden med at bringe vores egen passion og faglighed hjem i stuerne til vores seere, og her passer Andreas Laudrup perfekt ind, siger Allan Hvid, der er redaktionschef for blandt andet fodbolddækningen hos TV 2 SPORT.

Andreas Laudrup fotograferet i tiden, hvor han spillede for AGF. (Foto: Axel Schütt / Midtjyske Medier / Ritzau Scanpix / TV 2)

Den særlige følelse omkring spansk fodbold
Andreas Laudrup, der primært vil være tilknyttet TV 2s dækning af spanske kampe, har – foruden FC Nordsjælland – spillet i Lyngby og AGF. Nu har han særlig interesse og passion for spansk fodbold.

- Gennem min opvækst i Spanien, som ungdomsspiller og nu som agent har jeg oplevet den helt specielle følelse omkring spansk fodbold. Dén følelse fornemmer man med det samme, når man er på stadion, på træningsanlægget, når man snakker med klubfolk, fans eller er på den lokale tapas-restaurant, siger Andreas Laudrup.

Han får premiere som fodboldekspert hos TV 2 allerede søndag 9. februar med kampen mellem Real Betis og FC Barcelona klokken 20.45 på TV 2 PLAY. Kampen vises samme aften fra klokken 22.55 på TV 2 SPORT X – umiddelbart efter kanalens visning  af lokal- og arvefjendeopgøret i Serie A i Milano mellem Christian Eriksens klub Inter og landsholdskammeraten Simon Kjærs klub AC Milan.

---------

Læs også:
TV 2 opruster på fodbolddækningen og ansætter nye eksperter

Endnu mere topfodbold på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY

 

 

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}