TV 2-trio deler de største øjeblikke med danskerne

Cecilie Frøkjær, Anders Breinholt og Cecilie Beck er værter ved 'TV 2 019: De største øjeblikke'. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Cecilie Frøkjær, Anders Breinholt og Cecilie Beck er værter ved 'TV 2 019: De største øjeblikke'. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt ser sammen tilbage på 2019, når de er værter ved TV 2s store årsshow, 'TV 2 019: De største øjeblikke', der optages i Operaen i København tirsdag 17. december.

Hvilket stort øjeblik husker du bedst fra 2019? Da Danmark vandt VM i håndbold på hjemmebane? Da Trump ville købe Grønland? Da Greta Thunberg skældte ud i FN, og unge over hele verden gik i klimastrejker? Eller da Mette Frederiksen blev Danmarks yngste statsminister nogensinde?

Uanset hvilket øjeblik der er det største i din optik, så kan du komme med på en rørende rejse gennem nogle af de sjoveste, største og mest seværdige øjeblikke fra ind- og udland, når TV 2 optager 'De største øjeblikke'.

Folketingsvalg og ferie
Showet bliver optaget i Operaen i København tirsdag 17. december, og i år er det Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt, der sammen præsenterer 'De største øjeblikke'. Et af de største øjeblikke, som de tre værter husker bedst fra 2019, er folketingsvalget:

- Folketingsvalget er bare en stor ting, og især når man arbejder i denne her branche, så det var helt klart et af det største øjeblikke arbejdsmæssigt for mig. Privat var det ferien med familien. For første gang i seks-syv år var vi ikke på Bornholm, men i Kroatien, og det er altså dejligt at holde ferie et sted, hvor man er sikker på, der er 30 grader hver dag, siger Anders Breinholt.

Også Cecilie Frøkjær sætter folketingsvalget på listen over de største øjeblikke i 2019:

-  Det at lave valg, at interviewe alle partilederne, høre om deres barndom, hvad er de rundet af, hvorfor de er blevet den politiker, de er. Det var et af de store øjeblikke for mig, når vi taler arbejde i året, der snart er gået. Og så er jeg begyndt på at lave forfatterpodcast, som er en ny og god udfordring for mig, siger Cecilie Frøkjær.

- Det har jo været et interessant år i dansk politik med nye strømninger og nye partier, og det har været sindssygt spændende, siger Cecilie Beck, der på hjemmefronten har et helt særligt stort øjeblik:

- I foråret var jeg i Rio de Janeiro sammen med mine børn, og det er en af de fedeste og mest storslåede byer, jeg nogensinde har besøgt, siger Cecilie Beck.

Stadig billetter tilbage
2019 har også budt på store musikalske øjeblikke, og det bliver markeret i Operaen med besøg af nogle af de største danske stjerner, blandt andre Annika Aakjær, Alphabeat, Carl Emil, Jada, Kwamie Liv, Lukas Graham, The Minds of 99 og mange flere. Det er stadig muligt at købe billet til 'TV 2 019: De største øjeblikke' i Operaen, men du skal være hurtig. Billetterne finder du her

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}