TV 2 ECHO udvider med længere formater på TV 2 PLAY

TV 2 ECHOs første DOX-serie er ’Dirty Darling fra Thy’. Serien er et portræt af camgirl’en Birgitte Brogaard på 25 år, der lever af at smide øjet foran sit webcam for mænd, som betaler for at se det. (Fotos: TV 2 ECHO)

TV 2 ECHOs første DOX-serie er ’Dirty Darling fra Thy’. Serien er et portræt af camgirl’en Birgitte Brogaard på 25 år, der lever af at smide øjet foran sit webcam for mænd, som betaler for at se det. (Fotos: TV 2 ECHO)

35 procent af de 20-30-årige danskere kender TV 2 ECHOs aktuelle journalistiske fortællinger. Nu udvider ECHO sine tilbud til de unge mediebrugere ved også at producere længere formater til TV 2 PLAY under titlen ECHO DOX.

TV 2 ECHO har siden marts 2018 produceret en lang række aktuelle journalistiske historier målrettet til de 20-30-årige danskere, og interessen for disse korte historier har været stor. Hver uge ses TV 2 ECHOs videoer i gennemsnit mere end to millioner gange på især TV2.DK, Instagram, Facebook og Youtube.

Nu udvider TV 2 ECHO sit tilbud til de unge mediebrugere ved også at producere længere, serielle formater, der giver indblik i målgruppens liv, tager dens problemstillinger alvorligt og sætter dem på dagsordenen. De nye, længere serier får navnet ECHO DOX og kan ses på TV 2 PLAY.

- Da TV 2 ECHO blev skabt af TV 2 Nyhederne for halvandet år siden, var missionen, at TV 2 skulle have bedre kontakt med de 20-30-årige. Og det er lykkedes, viser de mange visninger af vores journalistiske historier. Vi har knap 60.000 følgere på Facebook og 25.000 på Instagram, siger redaktionschef på TV 2 ECHO, Marie-Louise von Holstein, og fortsætter:

- De unge oplever, at det indhold, vi producerer, er relevant for dem – de diskuterer det, kommenterer det og deler det – og nu vil vi gerne give dem noget mere. Noget, de kan følge over mere end to-fem minutter om dagen. Så vi glæder os til at gå i luften med TV 2 ECHO DOX på PLAY.

Dirty Darling fra Thy
I denne uge – onsdag 28. august – udkommer den første serie, ’Dirty Darling fra Thy’. Serien er et portræt af camgirl’en Birgitte Brogaard på 25 år, der lever af at smide øjet foran sit webcam for mænd, der betaler for at se det. Hendes webcam-karriere har haft store konsekvenser, men hun vil ikke have folks medlidenhed.

I serien følger vi Birgitte Brogaard liv. Hun tjener gode penge på at være camgirl og er stolt af sit arbejde, men jobbet har kostet hende venskaber og gjort relationen til familien i Thy besværlig, fordi Birgitte mener, at familien har svært ved at acceptere hendes valg af job.

Aldrig voksen
En anden TV 2 ECHO DOX følger Mathias, der er 32 år, men ligner og opfører sig som én i starten af tyverne. Kan det blive ved med at gå? Kan man forblive young, eller bliver Peter Pan nødt til at forlade ønskeøen?

Denne ECHO DOX-serie sætter dermed fokus på en generation, som ikke vil være traditionelle voksne. Man udsætter at få børn, familie og opfører sig generelt som unge i tyverne. Men det passer ikke sammen med vores biologiske ur, samfundet og de traditionelle normer. Kvartvejskrise er den nye midtvejskrise.

Serien ’Aldrig voksen’ følger Mathias gennem fire programmer, hvor han afprøver dét at blive voksen.

Millionær, men ulykkelig
’Millionær, men ulykkelig’ er en serie om tre succesfulde iværksættere under 30 år, der jagter deres egen lykke. De er alle millionærer, fordi de har knoklet og investeret, så de har masser af succes – men de jagter stadig lykken.

TV 2 ECHO følger den sparsommelige nordjyde Jonas, der er god for over 10 millioner kroner, men mener, det er alt for lidt. Derfor lever han på en sten, samler flasker og arbejder 80-100 timer om ugen. Han gemmer til fremtiden, hvor han vil have tid til familie. Men hvordan skal han finde en familie, når han altid arbejder?

Vi følger Martin, der har succes med sin reklamevirksomhed på Grønland, men alle hans venner bor i København. Er succesen det hele værd, når man føler sig ensom og isoleret?

TV 2 ECHO følger også Kasper, der elsker hurtige biler, dyr champagne og alt, hvad der er luksus. Men kan folk lide ham for hans penge eller for hans personlighed?

Så bliver Jonas, Martin og Kasper klogere på, hvad der egentlig gør dem lykkelige, når vi ser dem forfølge nogle af deres mål og drømme?

- I halvandet år har TV 2 ECHO været korte, nære fortællinger, som har fortalt yngre mediebrugere: ”Hey, TV 2 har også noget for dig.” Vi glæder os over, at vi nu også har et længere produkt til de 20-30-årige, når de møder os på TV 2 PLAY, siger Marie-Louise von Holstein.

----------

TV 2 ECHOs første DOX-serie, 'Dirty Darling fra Thy, kan ses her.

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}