Rikke Møller Pedersen ny vært på TV 2 Sportsnyhederne

Rikke Møller Pedersen er af eksperter blevet beskrevet som en af de mest talentfulde brystsvømmere nogensinde. Nu skifter hun bassinet ud med TV 2s studier. (Foto: Flemming Gernyx)

Rikke Møller Pedersen er af eksperter blevet beskrevet som en af de mest talentfulde brystsvømmere nogensinde. Nu skifter hun bassinet ud med TV 2s studier. (Foto: Flemming Gernyx)

1. juni 2019 bliver den tidligere elitesvømmer Rikke Møller Pedersen ny vært på TV 2 Sportsnyhederne.

Rikke Møller Pedersen, der havde en glorværdig karriere på det danske svømmelandshold fra 2008 til 2019, er af eksperter blevet beskrevet som en af de mest talentfulde brystsvømmere nogensinde.

Hun er indehaver af ikke mindre end 27 internationale medaljer, vundet ved enten langbane-EM, kortbane-EM eller -VM samt OL, og har desuden fortsat verdensrekorden på 200 meter bryst (2 minutter og 19,11 sekunder), som hun satte ved VM i 2013.

Nu skifter hun bassinet ud med tv-studiet og redaktionslokalet, hvor TV 2 Sportsnyhederne glæder sig til at tage imod hende:

- Rikke har et kæmpe potentiale som vært. Gennem sine sportslige præstationer og store charme har hun allerede bred appel blandt danskerne, og så er hun i kraft af sin sportskarriere vant til at arbejde stenhårdt for at nå sine mål. Vi ser meget frem til at byde Rikke velkommen i hendes nye rolle som vært og journalist - hun har en glubende appetit på sport og på journalistikken som fag og vil med sin personlighed og store dedikation styrke vores i forvejen stærke værtskorps, siger Kristian Bech Josefsen, redaktionschef på TV 2 Sportsnyhederne.

- Jeg er både stolt og ydmyg. Jeg glæder mig til at være med til at invitere seerne til magiske øjeblikke og store oplevelser i sportens verden. Det er også min passion at vise det fulde og ærlige billede af atleternes sport og deres evige stræben efter nye mål og sejre, siger Rikke Møller Pedersen.

Rikke Møller Pedersen er født i Odense i 1989 og har - ud over de sportslige resultater - modtaget en lang række priser, bl.a. Dansk Svømmeunions Ragnhild-pris. Hun har desuden været ambassadør for Dansk Handicap Idræt.

Billede {0} af {1}