Hans Pilgaard ny vært på ’Lige i skabet’

Hans Pilgaard er ny vært, når 'Lige i skabet' vender tilbage på TV 2 CHARLIE i foråret 2019. (Foto: Petra Kleis / TV 2)

Hans Pilgaard er ny vært, når 'Lige i skabet' vender tilbage på TV 2 CHARLIE i foråret 2019. (Foto: Petra Kleis / TV 2)

20. december 2018;
Af: TV 2 Kommunikation

Seerne på TV 2 CHARLIE stiftede i starten af 2018 bekendtskab med Hans Pilgaard, da han fik sit eget talkshow, ’Hos Hans’. I foråret 2019 er han atter aktuel som vært – denne gang for livsstilsquizzen ’Lige i skabet’.

Når seerne i starten af det nye år tænder for ’Lige i skabet’ på TV 2 CHARLIE, bliver det med et nyt og velkendt ansigt i spidsen. Hans Pilgaard overtager nemlig værtsstafetten fra Camilla Miehe-Renard, der i sin tid afløste Lars Hjortshøj som vært.

Efter mange år som vært på ’Hvem vil være millionær?’ på TV 2 glæder Hans Pilgaard sig til at vende tilbage til quizgenren.

- Jeg sagde ja til at være vært på ’Lige i skabet’, fordi det er et sjovt og hyggeligt format, som gør os lidt klogere på, hvordan vi danskere egentlig er, når man begynder at lukke skabene op. Det er jo sådan, at man ikke skal skue en hund på hårene, og man skal heller ikke skue et menneske på det, der står fremme. Nogle gange skal man skue dem på det, der er gemt i køleskabet eller klædeskabet, siger den garvede vært.

Hans Pilgaard har tidligere medvirket som deltager i 'Lige i skabet', da Lars Hjortshøj (i midten) var programmets vært. Her ses han sammen med livsstilseksperterne Gitte Madsen (tv.) og Henrik Byager (th.) samt programmets anden deltager Michèle Bellaiche. (Foto: Per Arnesen)


Ikke mindst ser han frem til at arbejde sammen med de kyndige livsstilseksperter Christine Feldthaus, Gitte Madsen, Henrik Byager og Christian Grau.

- Livsstilseksperterne er sådan nogle, man har lyst til at tage i sommerhus med og spille brætspil og drikke dark n’ stormy hele natten. Jeg kommer nok aldrig i sommerhus med dem, men så kan jeg komme i studiet med dem i stedet, griner Hans Pilgaard.

Hygge er min bedste og dårligste vane
I ’Lige i skabet’ dyster to hold i viden om danskernes livsstil, vaner og uvaner. Spørger man til Hans Pilgaards vaner, lyder svaret:

- Min bedste vane er, at jeg hele tiden har lyst til at hygge, men det er på samme tid også min dårligste vane, fordi det næsten altid involverer god mad, slik og popcorn til filmen eller et stykke kage til kaffen. Det er derfor, at jeg har ’livsglad talje’. Livsglæden gør, at jeg konstant er fem kilo overvægtig, og sådan må det være, slutter Hans Pilgaard med et smil. 

’Lige i skabet’ har premiere til foråret på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Læs mere her, hvis du være publikum til ’Lige så skabet’.

Fra Hans Pilgaards deltagelse i 'Lige i skabet', hvor han var på hold med livsstilsekspert Gitte Madsen. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Billede {0} af {1}