’Klovn’ skyder ny fiktionssæson i gang

I den nye sæson har Casper fået en ny kone, Lene (Lene Nystrøm), der er lige så ustyrlig som ham selv. Frank og Mia (Mia Lyhne) er stadigvæk gift, men for Frank er livet med kone og to børn endnu sværere at navigere i end nogensinde før. (Foto: Jes Larsen / TV 2)

I den nye sæson har Casper fået en ny kone, Lene (Lene Nystrøm), der er lige så ustyrlig som ham selv. Frank og Mia (Mia Lyhne) er stadigvæk gift, men for Frank er livet med kone og to børn endnu sværere at navigere i end nogensinde før. (Foto: Jes Larsen / TV 2)

TV 2 byder i efteråret på tre nye, danske fiktionsserier, og også TV 2 CHARLIE har en ny serie på vej. Det hele kan også ses på TV 2 PLAY.

Hen over sommeren har TV 2 PLAY sendt to meget succesfulde korte fiktionsserier, sæson 2 af ’Vild sommer’ og den nye serie ’Løbeklubben’. Og mandag 13. august klokken 20.50 skyder TV 2 efterårets fiktionssæson i gang med den længe ventede sæson syv af komedieserien ’Klovn’.

I løbet af efteråret har TV 2 yderligere to fiktionsserier til danskerne, nemlig actiondramaet ’Kriger’ og familieserien ’Håbet’. 

- Tre nye serier er imponerende meget fiktion på TV 2s hovedkanal i en efterårssæson, hvor vi i december desuden byder på gensyn med en julekalender, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

Også TV 2 CHARLIE er på vej med en ny serie i efteråret 2018, nemlig det historiske drama ’Sygeplejeskolen’.

Se trailer herunder for de nye serier på TV 2s kanaler i de kommende måneder.

Første premiere på TV 2s hovedkanal
’Klovn’ med Casper Christensen og Frank Hvam i front har altid tidligere været førstegangsudsendt på TV 2 ZULU, men denne gang bliver det anderledes.

- ’Klovn’ er Danmarks stærkeste komediebrand og den mest vellykkede komedieserie nogensinde på dansk tv, og vi glæder os til for første gang at premiere ’Klovn’ på TV 2s hovedkanal, siger Katrine Vogelsang.

I den nye sæson har Casper fået en ny kone, Lene (Lene Nystrøm), der er lige så ustyrlig som ham selv. Frank og Mia (Mia Lyhne) har teenagedatteren Fie (Rigmor Ranthe) og en mindre søn, Malte (Ernst Jannerup Gjesing).

Frank er lige så stor en klovn som altid – men nu også med en hel familie, der skal holdes sammen på. Gang på gang snubler han over sine mislykkede forsøg på at fikse problemer, han ofte selv har skabt, og som han ender med at gøre endnu værre og sender ham (og os) ud i tåkrummende scenarier. 

Casper er stadig Franks tro følgesvend, men Casper har også sine egne issues med at leve op til sin nye kone. Og for Frank er livet med kone og to børn endnu sværere at navigere i end nogensinde før.

I den nye sæson af 'Klovn' vil Frank og Mia købe et brugt klaver. Da Frank finder ud af, at sælgeren er muslim, overtager han forhandlingerne. Den slags kræver en mand. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

100 procent lyst
Hvad har inspireret jer til at lave sæson 7?

- 100 procent lyst. Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte ’Klovn’-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7, siger Casper Christensen.

Sammen med Frank Hvam har han skrevet den nye sæson ud fra den overordnede præmis: Tilbage til hverdagen. De to komikere har siden sidste ’Klovn’-sæson blandt andet lavet tre spillefilm sammen. Den seneste, ‘Dan Dream’, havde premiere i marts 2017.

Hvad kan vi glæde os til i den nye sæson?
- En masse nye historier og nye karakterer. Og selvfølgelig et gensyn med de gamle, siger Casper Christensen.

Har I savnet at lave sitcom?
- Ja, vi har savnet de små historier. Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem, siger Casper Christensen og Frank Hvam.

Ti afsnit i den nye sæson
I den nye sæson på 10 afsnit medvirker også bl.a. sangerinden Aura, filminstruktøren Erik Clausen, jægersoldaten B.S. Christiansen, komikeren Lars Hjortshøj, skuespilleren Kurt Dreyer og Martin Jørgensen, der tidligere har været gift med grevinde Alexandra.

Første afsnit af ‘Klovn’ blev vist på TV 2 ZULU 7. februar 2005, og det blev til seks sæsoner - i alt 60 afsnit – der ligesom de nye afsnit kan ses på TV 2 PLAY.

Læs mere om 'Klovn' i TV 2s presskit.

Se et klip fra den nye sæson af 'Klovn' herunder.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}