Kærester med landsholdet - to Russia with love

Fra venstre: Elina er gift med Simon Kjær, Maria er kæreste med Yussuf Poulsen, og Theresa er gift med Nicolai Jørgensen. Mød dem og deres mænd i ZULUs nye reportageserie 'Kærester med landsholdet'. (Foto: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

Fra venstre: Elina er gift med Simon Kjær, Maria er kæreste med Yussuf Poulsen, og Theresa er gift med Nicolai Jørgensen. Mød dem og deres mænd i ZULUs nye reportageserie 'Kærester med landsholdet'. (Foto: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

Når vores danske fodboldlandshold spiller sin første kamp ved VM i Rusland på TV 2 lørdag 16. juni, følger TV 2 ZULU og TV 2 PLAY op med første afsnit af den ærlige reportageserie 'Kærester med landsholdet', der giver et unikt indblik i det glamourøse og til tider helt almindelige liv som fodboldkæreste.

Vi kender alle Simon Kjær, Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen. Men hvem er Elina, Theresa og Maria?

Simon, Nicolai og Yussuf lever som professionelle fodboldspillere et liv, de fleste drømmer om -  med penthouselejligheder og hurtige biler, men også med benhård træning og et kæmpe pres fra skrigende fans og sensationshungrende journalister. Bag de tre superstjerner finder man nogle stærke kvinder, Elina, Theresa og Maria, som sjældent løber med spaltepladsen. Kvinder, der har dedikeret deres tid til et anderledes, uforudsigeligt og til tider ensomt liv som fodboldkærester. 

Hollandsk ekstravagance 
Theresa er instagrammer og blogger og gift med landsholdsangriberen Nicolai Jørgensen. De bor i Rotterdam, hvor hardcore Feyenoord-fans dyrker hendes mand som en gud. Hun er fast besluttet på at få det bedste ud af sin hverdag og lægger ikke skjul på det celebre pars ekstravagante vaner. Vi følger Theresa til guldfest, når Feyenoord vinder den hollandske pokalfinale, og når hun indretter parrets ekstralejlighed i København.  

Kærlighed fra tredje til første klasse 
Maria har kendt den lynhurtige angriber Yussuf Poulsen, siden de gik i tredje klasse på Østerbro i København. For godt tre år siden faldt de to barndomsvenner pludselig for hinanden, og efter et år som langdistancekærester tog Maria en stor beslutning og flyttede ned til Yussuf i Leipzig, hvor han spiller for den tyske klub RB Leipzig. Vi er med Maria, når hun ser Yussuf spille hjemmekamp i Leipzig, og når hun bagefter skal håndtere hans frustrationer. Vi er også med, når hun knokler med sine eksaminer i København, og når hun bliver nervøs for, om hun overhovedet kan komme med til VM i Rusland. 

Fra venstre: Theresa er gift med Nicolai Jørgensen, Maria er kæreste med Yussuf Poulsen, og Elina er gift med Simon Kjær. Mød dem og deres mænd i ZULUs nye reportageserie 'Kærester med landsholdet'. (Foto: Jeppe Melchiorsen / TV 2)

Paella og flamenco
Svenske Elina er gift med landsholdsanfører Simon Kjær. Hun er ekstrovert, og han er introvert. De lever på Simons præmisser, men når han er færdig med sin karriere, har de aftalt, at det er hende, der skal have lov til at folde sine karrieredrømme som designer ud. Elina har fulgt Simon fra Tyskland over Italien til Frankrig og Tyrkiet. Siden sommeren 2017 har parret boet i spanske Sevilla, hvor Simon er forsvarsgeneral for klubben Sevilla FC. Parret har to drenge, der konstant får klappet deres blonde hår - og som holder Elina travlt beskæftiget. Vi er med Elina i Sevilla, hvor hun forsøger at tilpasse sig det lokale liv med paella og flamenco, og når hun er tilbage i Istanbul, hvor hun indtil for kort tid siden havde sit hjem, sine venner og en hverdag med børnene.

Almindelig hverdag - usædvanlige liv
- 'Kærester med landsholdet' forsøger at give indblik i en temmelig lukket verden, som interesserer de fleste af os. Hvordan er det at leve sammen med en professionel fodboldspiller og begå sig i denne helt særlige verden? Netop i et VM-år er det særligt interessant, da de kvinder, som vi følger i serien, alle er kæreste eller gift med spillere på det danske herrelandshold og derfor har en masse på spil i forhold til udtagelse og deltagelse i VM i Rusland, siger TV 2 ZULU-redaktør Peter Stovgaard og  fortsætter:

- Når vi får det her indblik i en ellers meget lukket verden, så får vi også mulighed for at få be- eller afkræftet nogle fordomme. Er livet med en fodboldkæreste sådan, som vi tror, eller er det helt anderledes? Sådan nogle indsigter er enormt interessante - særligt i en tid, hvor fodboldstjerner idoliseres i ekstremt høj grad. 

'Kærester med landsholdet' er med hele vejen i en intens periode i Theresa, Maria og Elinas ret så usædvanlige liv. Tre liv fyldt med oplevelser, kærlighed, hjemve, luksus og en usikker fremtid, hvor fodbolden ALTID kommer i første række.

Se 'Kærester med landsholdet' fra lørdag 16. juni kl. 19.50 på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY - første afsnit vises lige efter Danmarks første kamp ved VM i Rusland. 

Læs også:
TV 2 og Tivoli præsenterer Danmarks VM-kamp mod Australien på storskærm

Hidtil største fodboldslutrunde på TV 2 PLAY

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}