'Perfekte Steder' på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY

Rose (Sara Hjort Ditlevsen) og Tobias (Gustav Giese) er tilbage i anden sæson af ZULUs kærlighedshistorie 'Perfekte Steder', som får premiere mandag 23. april på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. (Fotos: Andreas Omvik / TV 2)

Rose (Sara Hjort Ditlevsen) og Tobias (Gustav Giese) er tilbage i anden sæson af ZULUs kærlighedshistorie 'Perfekte Steder', som får premiere mandag 23. april på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. (Fotos: Andreas Omvik / TV 2)

Kan den unge, store kærlighed vare evigt? Hvad er vigtigst i et parforhold? Hvilke valg skal man træffe? De spørgsmål og mange flere stiller vores to hovedpersoner, Rose og Tobias, når anden sæson af ZULUs kærlighedshistorie 'Perfekte Steder' får premiere mandag 23. april på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Af Tina Anna Christiansen, TV 2 Kommunikation

Tobias (Gustav Giese) og Rose (Sara Hjort Ditlevsen) blev stormende forelsket i første sæson af 'Perfekte Steder'. Den solide, målbevidste Tobias og den charmerende, rådvilde Rose tog springet og valgte hinanden, for sådan kan en forelskelse ramme, når den rammer hårdt.

Nu er vi nået til næste kapitel i fortællingen om Rose og Tobias. Der er gået et halvt år. De er stadig forelskede, men det er ikke sommer længere, og tingene er mere komplicerede. 

Nye veje, nye valg
Tobias har sagt sit job op for at starte sit eget firma. Et valg, der fremprovokerer en anden og mere usikker Tobias. Omvendt er Rose begyndt på sit drømmestudie, og det har givet hende så meget selvtillid, at hun ikke længere kun har øje for Tobias.

Magtbalancen ændrer sig mellem de to. De ligner ikke længere dem, de var, da de forelskede sig. Hverdagen rammer, og den vilde forelskelse er måske ikke så vild mere. At få forholdet til at fungere er ikke let, og samtidig bliver de stillet over for en masse valg.

- Valg er det tema, der gennemsyrer den nye sæson af 'Perfekte Steder'. Der er stadig store følelser på spil, men der er også hverdagen, hvor man skal vælge hinanden, vælge karriere, venner og indimellem vælge en skide potteplante til soveværelset. 'Perfekte Steder' handler om livet i 20'erne, når det er bedst og værst. Det at træffe valg gør sig gældende hele livet, men det er i 20'erne, du lærer, hvordan livet handler om at gå på kompromis. At der er konsekvenser for de valg, du træffer - uanset om du gør det for dig selv eller for andre. Det er ikke altid nemt, for kærlighed har også konsekvenser, siger Maj-Britt Landin, Executive Producer, TV 2 Fiktion.

'Perfekte Steder' - fra venstre Alex (Aske Bang), MM (Sophie Marie Jeppesen), Oliver (Jakob Åkerlind), Simone (Olivia Joof Lewerissa), Tobias (Gustav Giese), Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Natascha (Sus Wilkins) og Christian (Elias Munk).

Vennerne 
I sæson 2 udvider vi kendskabet til de andre karakterer i vennekredsen. Simone, den mest tjekkede af Roses veninder, bliver kastet ud i en livskrise efter en ufrivillig abort. Der sker noget i hende. Hun ser på sig selv, sin krop og sin kæreste, Karl, på en anden måde. Hun møder en mand, som hun ikke kan få ud af hovedet. I det hele taget er der sket en masse med Simone siden første sæson, fortæller Olivia Joof Lewerissa, der spiller Simone:

- Simone er for første gang i sit liv ramt af tvivl. Om alt. En ægte eksistentiel krise. Hun har altid vidst, hvad hun ville. Hun har, modsat de andre piger, ikke brugt tiden efter gymnasiet på at være i tvivl om uddannelse og kærlighed. Nu står hun ved en skillevej. Og fordi hun stadig identificerer sig med at være den fattede og tjekkede, har hun svært ved at dele sin usikkerhed og bede om hjælp. Hun står derfor meget alene. Hun er ensom, selv om hun sidder ved et bord omgivet af mennesker, der elsker hende, siger Olivia Joof Lewerissa. 

Se, hvordan det går med Rose, Tobias og Simone, når 'Perfekte Steder' har sæsonpremiere mandag 23. april på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Læs mere i TV 2s pressemateriale om 'Perfekte Steder'.

------------

Læs også: Ny ZULU-serie solgt til Norge, Sverige og Finland

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}