’X Factor’ til TV 2

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

21-12-2017
Af: TV 2 Kommunikation

Aftalen er på plads: Fra foråret 2019 er ’X Factor’ at finde på TV 2.

Når ’X Factor’ til foråret er rullet over skærmen for sidste gang på DR1, står TV 2 klar til fremover at løfte det populære underholdningsprogram. TV 2 har netop indgået aftale med Blu og Freemantle Media om rettighederne til formatet, der sendes første gang på TV 2 i starten af 2019.

- Vi glæder os til at kaste os over ’X Factor’ med friske kræfter. ’X Factor’ er Danmarks største underholdningsformat, som i dén grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV 2s fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, og uddyber:

- TV 2 vil gerne samle danskerne om fælles oplevelser, og dansk kvalitetsindhold er rygraden i vores tilgang. Det omfatter i dén grad også de store underholdningsformater, der bringer folk sammen på tværs af aldersgrupper og geografi. Også derfor giver det god mening for TV 2 at sende ’X Factor’, der føjer sig fint til ’Vild med dans’, ’Voice Junior’ og ’Danmark har talent’.

Også hos produktionsselskabet Blu ser man frem til samarbejdet:

- Det har været en udsøgt fornøjelse for Blu at producere ’X Factor’, siden det kom til Danmark. Det er et enestående program, som mere end noget andet tv-format formår at røre og begejstre. Vi glæder os derfor utroligt meget over, at TV 2 har valgt at fortsætte successen og sikre, at danskerne ikke skal undvære ’X Factor’ i fremtiden, siger Anne Brostrøm, adm. direktør for Blu.

Med kontrakten på plads skal TV 2 nu i gang med den overordnede planlægning og forberedelserne til produktionen, så man er klar med et brag af en første TV 2-sæson af programmet.

- Vi vurderer klart, at vi kan lave ’X Factor’, så det har vitalitet til mange sæsoner endnu. Vi skal selvfølgelig finde vores måde at gøre det på. Dét - og alle detaljer omkring dommere og vært etc. - går vi nu i gang med at se på. I mellemtiden skal DR naturligvis lige sende deres sidste sæson, siger Lotte Lindegaard.

Seneste nyt

27. januar 2021

Sæt kaffen over - der kommer gæster fra 'Badehotellet'

Link til Sæt kaffen over - der kommer gæster fra 'Badehotellet'
27. januar 2021

’Badehotellet’ lever godt i udlandet – nu også i USA, Spanien og Italien

Link til ’Badehotellet’ lever godt i udlandet – nu også i USA, Spanien og Italien
27. januar 2021

Ny krimiekspert på TV 2 NEWS

Link til Ny krimiekspert på TV 2 NEWS

Billede {0} af {1}