’Årgang 0’ - gensyn med Rachel, Stephanie og Christian

Rachel (th.) med sin bror, David, og sine forældre, Theresia og Lars. (Foto: Camilla Hey / TV 2)

Rachel (th.) med sin bror, David, og sine forældre, Theresia og Lars. (Foto: Camilla Hey / TV 2)

De tre unge og deres familier er tilbage i fire nye programmer fra mandag 2. januar 2018.

Et nyt år betyder også et gensyn med TV 2s populære danmarkshistorie 'Årgang 0' fortalt gennem Rachel, Stephanie og Christian og deres familier. Der er premiere på de fire nye afsnit tirsdag 2. januar klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY, hvor de tidligere sæsoner også kan ses.

Rachel, der er på udveksling i Argentina, er ved at føle sig hjemme i byen Formosa hos sin nye store familie. Imens savner hendes mor, Theresia, hjemme i Danmark en krammeknap på computeren.

Stephanie i Slagelse er gået i tænkeboks om studievalg efter 10. klasse. Hun og hendes mor har fået noget nyt at tale om, for de har begge fået en sød kæreste. Stephanie er nu i sit første rigtige forhold med en jævnaldrende dreng.

Christian i Aarhus er halvvejs gennem 1. g, men det er venner og fester, der fylder mest. Mens forældrene er på Mallorca, udnytter Christian og lillebror Ludwig friheden til at holde en masse fester.

Fester, kærester, festivaler – og studier
De tre unge er blevet 17 år, og det betyder, at emner som fester, kærester og musikfestivaler, men også studier fylder en del i deres liv.  

I 'Årgang 0' er familierne blevet fulgt jævnligt af et filmhold gennem både små og store begivenheder. Samtidig optager familierne selv deres hverdag og laver videodagbøger.

’Årgang 0’ er Danmarks mest sete og længstlevende dokumentarserie, der er et portræt af mennesker, der bliver til - og af deres forældre og søskende. ’Årgang 0’ følger børnene, til de bliver voksne, og derfor er serien også en enestående fortælling om det danske samfund, som det har udviklet sig i begyndelsen af det 21. århundrede.

'Årgang 0' produceres af Warner Bros Danmark for TV 2 og er tilrettelagt af Anne Hjort og Ditte Wamberg med Jan Bacher Dirchsen som producent.

De første 60 afsnit i serien er sendt i begyndelsen af årene 2001-2017. I 2018 følger fire nye afsnit, der dækker året 2017 - for Rachel fra Aabenraa, Stephanie fra Slagelse, Christian fra Aarhus og deres familier.

Serien er prisbelønnet og har siden starten i 2001 haft meget høje seertal. Læs mere om 'Årgang 0' på Facebook her og se trailer herunder.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}