’Lyden af Mercur’ - koncert på TV 2 CHARLIE

Alle de optrædende samlet til Mercur-koncerten 'Lyden af Mercur' i Horsens Ny Teater. (Foto: Søren Kirkegaard / TV 2)

Alle de optrædende samlet til Mercur-koncerten 'Lyden af Mercur' i Horsens Ny Teater. (Foto: Søren Kirkegaard / TV 2)

Har du også siddet derhjemme og rocket med til al den gode musik i dramaserien 'Mercur'? Nu kommer chancen for at høre nogle af de største hits fra dengang, når TV 2 CHARLIE viser koncerten 'Lyden af Mercur' søndag 21. maj.

Værterne Stephania Potalivo og Rasmus Botoft byder seerne velkommen til en musikalsk rock'n'roll-rejse med numre som 'Lollipop', 'Tutti Frutti', 'The Locomotion' og 'Skibet skal sejle i nat'. På scenen i Horsens Ny Teater synger flere af skuespillerne fra serien bl.a. Charlotte Fich, Jesper Lohmann, Molly Marie Blixt Egelind, Ditte Arnth og Johannes Nymark. Også værterne Stephania Potalivo og Rasmus Botoft, der spillede hhv. Gitte Skovgaard og Torben Stenbæk i serien, synger duet under koncerten. 

- Det var en fornøjelse både at synge og arbejde sammen med Stephania.  Jeg var faktisk ret imponeret over hende, da det er første gang, at hun er vært på et show. Hun var ret cool og professionel. Og så var det skønt at være samlet med så mange kolleger på en og samme aften - det er efterhånden sjældent, det sker, fortæller vært Rasmus Botoft, der glæder sig til at se resultatet på skærmen.

Værterne Rasmus Botoft og Stephania Potalivo til 'Lyden af Mercur' fra 2017, som vises på TV 2 CHARLIE søndag 21. maj.

'Lyden af Mercur' sendes i to dele på TV 2 CHARLIE søndag 21. maj klokken 20.50 og klokken 21.50.

Musikken bliver akkompagneret af Aarhus Jazz Orchestra under ledelse af Nikolai Bøgelund, og koncerten blev optaget på Horsens Ny Teater 4. maj 2017.

'Mercur', der er TV 2 CHARLIEs største succes nogensinde, havde i sine ti afsnit et gennemsnitligt seertal på cirka 450.000 (inklusive den tidsforskudte sening 1-7 dage efter tv-visningen) og knap 120.000 seere til den ugentlige genudsendelse. Hertil kommer seningen af snigpremiererne på TV 2 PLAY, hvor ’Mercur’ også har været meget populær. 

Og der er mere guf at hente for Mercur-fans, for søndag 14. maj klokken 20.50 sender TV 2 CHARLIE dokumentaren 'Mercur - den virkelige historien'. I programmet møder vi nogle af dem, der var med dengang: Nyhedsoplæser og båndkurér Asger Aamund, orkesterleder Ib Glindemann, rocklegende Johnny Reimar og mange flere.

Se trailer for koncerten 'Lyden af Mercur' herunder.

Seneste nyt

24. november 2020

Musikken i fokus på TV 2 i corona-året 2020

Link til Musikken i fokus på TV 2 i corona-året 2020
Annette Heick og Rasmus Botoft i 'Året der gak' fra 2020.
23. november 2020

Annette Heick og Rasmus Botoft er værter ved 'Året der gak' 2020.

Link til Annette Heick og Rasmus Botoft er værter ved 'Året der gak' 2020.
20. november 2020

Hæder til Mille Dinesen for hovedrollen i ’Rita’

Link til Hæder til Mille Dinesen for hovedrollen i ’Rita’

Billede {0} af {1}