TV 2 og Peloton vil sende 200 virksomheder ud på landevejene

Med FIRMATOUREN samler TV 2 danske virksomheder og medarbejdere omkring en stor event, hvor alle slags cykelentusiaster kan være med. (Foto: Rebel Media House / TV 2).

Med FIRMATOUREN samler TV 2 danske virksomheder og medarbejdere omkring en stor event, hvor alle slags cykelentusiaster kan være med. (Foto: Rebel Media House / TV 2).

TV 2 har i samarbejde med PELOTON besluttet at gentage sidste års succesfulde FIRMATOUR-event med et endnu større løb, der afholdes fredag 9. juni 2017 i Høje-Taastrup.

Sidste år lancerede TV 2 og PELOTON den allerførste udgave af FIRMATOUREN. 1800 cyklister fra mere end 120 virksomheder var tilmeldt det festlige cykelløb i de grønne landskaber i og omkring Høje-Taastrup, og i år sættes barren endnu højere.

- Med FIRMATOUREN samler TV 2 – sammen med vores partnere - danske virksomheder og medarbejdere omkring en stor event, hvor alle slags cykelentusiaster kan være med. FIRMATOUREN sidste år var en stor succes, og vi forventer, at opbakningen i år bliver endnu større. Vi har allerede modtaget mange henvendelser fra virksomheder, der gerne vil tilmeldes, og vi ved fra vores evaluering sidste år, at 95 procent af deltagerne var positive over for at deltage i FIRMATOUREN igen. Så vi har høje forventninger og ambitioner om at skabe Danmarks største cykelevent, siger Jacob Fischer-Nielsen, chef for kommercielle partnerskaber hos TV 2.

I FIRMATOUREN stiller virksomhederne med hold á fem deltagere og kan vælge mellem to ruter – Motionstouren (25km) og Racertouren (75km). 

- Cykling er som motionsform en formidabel aktivitet, der kan favne stort set alle – og jeg synes, at vi sidste år fik bekræftet, at vi har ramt noget af det rigtige: En event, der samler medarbejderne på tværs af køn, afdelinger og niveau, og som slutter af med hyggeligt samvær og god mad. Det er spot-on på den drøm, vi havde, da vi startede, og vi glæder os til at gøre det endnu bedre, større og sjovere i 2017, siger Kristian Uhd Jepsen, adm. direktør i PELOTON.

- Vi er stolte af endnu engang at være værter for denne idrætsevent for erhvervslivet. Vi glæder os til at byde velkommen til en masse medarbejdere, som både vil kunne få en kollegial dyst på cyklen og en god oplevelse i vores dejlige landskaber og grønne områder, siger borgmester Michael Ziegler fra Høje-Taastrup Kommune.

FIRMATOUREN 2017 vil ligesom sidste år byde på underholdning til de mange gæster i form af DJ, storskærme og boder, hvor deltagere og publikum kan købe mad og drikke.

Billetsalg og tilmelding til eventen sker på firmatouren.tv2.dk, hvor du også kan læse mere om eventen.

I forbindelse med FIRMATOUREN 2017 samarbejder TV 2 og PELOTON bl.a. med Diabetesforeningen, der går ind som samarbejdspartner ved eventen på grund af den klare sammenhæng mellem kost, motion og type 2-diabetes. TV 2 og PELOTON samarbejder desuden med sponsorerne Skoda og Profil Optik.

Download billeder fra FIRMATOUREN 2016 her. Fotokreditering: Rebel media House / TV 2.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}