Ny sæson af 'Klovn' på vej

Casper Christensen og Frank Hvam vender tilbage med en ny sæson 7 af 'Klovn', som får premiere på TV 2 i 2018. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Casper Christensen og Frank Hvam vender tilbage med en ny sæson 7 af 'Klovn', som får premiere på TV 2 i 2018. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Danmarks bedste og mest kendte komedieserie vender tilbage på TV 2 i 2018.

Det er næsten 12 år siden, det første afsnit af serien 'Klovn' blev vist på TV 2 ZULU, og det blev til seks sæsoner - i alt 60 afsnit - plus to spillefilm.

Nu vender Danmarks bedste komedieserie med duoen Casper Christensen og Frank Hvam i spidsen tilbage med en helt ny sæson 7, som får premiere på TV 2 til næste år.

Hvad har inspireret jer til at lave sæson 7?
- 100 procent lyst. Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte ’Klovn’-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7, siger Casper Christensen.

Sammen med Frank Hvam vil han skabe den nye sæson ud fra den overordnede præmis: Tilbage til hverdagen.

De to komikere har siden sidste ’Klovn’-sæson blandt andet lavet tre spillefilm sammen. Den nyeste 'Dan Dream' får premiere til marts.

Hvad kan vi glæde os til i den nye sæson?
- En masse nye historier og nye karakterer. Og selvfølgelig et gensyn med de gamle, siger Casper Christensen.

Begynder I, hvor vi slap jer i 2009, eller hvor befinder karaktererne sig?
- Vi starter i 2017. Sådan har vi altid arbejdet. Vi følger med tiden, men karaktererne ændrer sig ikke. Frank er stadig en klovn, lyder det fra Frank Hvam.

Har savnet de små historier
De to komikere har siden sidste ’Klovn’-sæson blandt andet lavet tre spillefilm sammen, to Klovn-film fra 2010 og 2015 og den nyeste 'Dan Dream', som får premiere til marts. 

Har I savnet at lave sitcom?
- Ja, vi har savnet de små historier. Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem, siger Casper Christensen og Frank Hvam.

TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang, siger: - Vi er superglade for, at Frank og Casper har lyst til mere 'Klovn', som er et af TV 2s - og Danmarks - stærkeste comedybrands. Vi glæder os meget til at tage godt imod dem på TV 2s hovedkanal og på vores streamingtjeneste TV 2 PLAY.

'Klovn' fik i 2005, 2006 og 2008 Producentforeningens tv-pris som årets bedste comedy. Det sidste afsnit af 'Klovn' med titlen 'Falsk Lorte Alarm' blev vist første gang på TV 2 ZULU 27. april 2009.

Den nye sæson af 'Klovn' produceres af Nutmeg Movies og forventes at have premiere på TV 2 i 2018. 

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}