Superspændende Supercup

Team Esbjerg kvinder var sidste år heldige at indfange den mest scorende spiller i den tyske Bundesliga, den hollandske stjernespiller Laura van der Heijden. (Foto: Scanpix / TV 2)

Team Esbjerg kvinder var sidste år heldige at indfange den mest scorende spiller i den tyske Bundesliga, den hollandske stjernespiller Laura van der Heijden. (Foto: Scanpix / TV 2)

Herrernes guld ved OL i Rio kan øge den i forvejen store interesse for håndbold herhjemme. Nu kan du opleve nogle af Danmarks bedste håndboldspillere, når TV 2 SPORT tirsdag 6. september viser først kvindernes og siden mændenes Supercup fra Spektrum Vejle.

Knap er guldmedaljerne kommet af halsen på de danske håndboldherrer, før der nu igen skal spilles topprofessionel herrehåndbold i primetime. Denne gang gælder det den hjemlige Supercup, der afvikles mellem de seneste danske mestre i håndbold og de seneste vindere af Dansk Håndbold Forbunds landspokalturnering Santander Cup.

Turneringen afvikles hvert efterår som optakt til den kommende ligasæson. Der er en pokal og 75.000 kroner til det vindende hold hos både damerne og herrerne, mens taberne får 25.000 kroner.

Se trailer her.

Hurra for Heijden
Supercuppen indledes, når Team Esbjerg, der i maj vandt kvindernes mesterskab og nu møder den seneste vinder af pokalturneringen, FC Midtjylland. Team Esbjergs kvinder har aldrig før vundet Supercuppen, men har nu chancen.

Team Esbjerg var sidste år heldige at indfange den mest scorende spiller i den tyske Bundesliga, den hollandske stjernespiller Laura van der Heijden. Stjernespilleren har modsat de fleste af sine spillerkolleger aldrig været skadet og mener selv, at opskriften på en skadefri karriere er kontinuerlig træning kombineret med en sund kost. 

TV 2 SPORT viser kampen tirsdag 6. september kl. 18.20 og med optakt fra kl. 18.00, og den genudsendes onsdag og fredag på samme kanal.

Hep på håndboldherrerne
Senere samme aften kan du heppe på håndboldherrerne, når årets mesterskabsklub, BSV, møder ærkerivalen og den seneste landspokalturneringsvinder, HC Midtjylland.

I herrekampen kan du møde profiler som Kristian Gjessing, Søren Rasmussen og Kasper Gudnitz.

Danmarks største sportskanal, TV 2 SPORT, viser kampen kl. 20.20, og allerede fra kl. 20 er der optakt i studiet med håndboldkommentator Ulrik Jönsson og håndboldekspert Bent Nyegaard.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}