Danseunderholdning i højeste klasse

Igen er det lykkedes at finde 12 modige danskere, der - sammen med deres professionelle dansepartnere -har sagt ja til en kæmpe stor udfordring. (Foto: Christian Stæhr / TV 2)

Igen er det lykkedes at finde 12 modige danskere, der - sammen med deres professionelle dansepartnere -har sagt ja til en kæmpe stor udfordring. (Foto: Christian Stæhr / TV 2)

12 kendte danskere uden danseforudsætninger har sagt ja til at valse, quicksteppe og danse tango på direkte tv - der er 'Vild med dans' fra fredag kl. 20.00 på TV 2.

Træningen er allerede i gang, og der er nerver på. Både hos dem, der kan danse, og hos de 12, det hele handler om, nemlig de 12 kendte danskere, der skal lære at danse og vise trinene frem for hele Danmark fra fredag 9. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Igen er det lykkedes at finde 12 modige dansere, der har sagt ja til denne kæmpe udfordring, og de er skuespillerne Laura Bach, Mille Dinesen og Mathias Käki, instruktør Søren Fauli, sangerne Thomas Buttenschøn, Julie Berthelsen og Kirsten Siggaard, sportsudøverne Patrick Jørgensen og Sarah Mahfoud, designer Nicholas Nybro, kokken Gorm Wisweh og tv-vært Lene Beier. 

- Hvert år er der nye personligheder, der via deres trin, læring og spirende danseglæde fortæller os en helt ny historie. Det bliver som altid spændende at se, hvem der springer ud som naturtalenter og måske ender med at gå hele vejen, til vi lukker sæsonen ned med et brag af et finaleshow i Forum Horsens i november, siger TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Claus Elming: Udsigt til en spændende sæson 
TV 2 har i år samlet 12 professionelle dansere, som alle har været med i 'Vild med dans' tidligere, og det skaber mulighed for, at danskerne kan se frem til en spændende sæson. 

- Det er virkelig interessant, at vi har 12 professionelle dansere, som alle har været med i programmet før. Det kan ofte være svært for en ny professionel at komme med i programmet, men i år har vi 12 professionelle med, som alle sammen kender gamet, og det, tror jeg, udjævner en række uligheder mellem parrene. Jeg glæder mig til at se, hvem der overrasker. Der er mange små historier, som folk kan glæde sig til, siger Claus Elming, der er vært på 'Vild med dans' sammen med Sarah Grünewald.  

I år har alle 12 professionelle dansere været med i programmet før, noget som Claus Elming mener vil gøre denne sæson af 'Vild med dans' til en af de mest spændende. (Foto: Christian Stæhr / TV 2)

Cha-cha-cha og vals i premiereprogrammet
Seks af de 12 par går på gulvet fredag 9. september i enten en cha-cha-cha eller vals. Ingen forlader konkurrencen på premiereaftenen, men det bliver til gengæld afgjort, hvem af de seks par der skal i omdans fredag 16. september.

De seks par, vi skal se danse for første gang på fredag, er Lene Beier & Frederik Nonnemann, Mathias Käki & Mille Funk samt Søren Fauli & Karina Frimodt, der alle danser vals.

På gulvet i en cha-cha-cha kommer Patrick Jørgensen & Jenna Bagge, Mille Dinesen & Mads Vad og Julie Berthelsen & Marc Mariboe Christensen.

Se traileren for 'Vild med dans' herunder.

Oddsene er sat
Allerede inden parrene har vist et eneste dansetrin, har flere bookmakere offentliggjort deres odds på, hvem der ifølge dem vinder 13. sæson af 'Vild med dans'. Bet 25 tror, at Mille Dinesen & Mads Vad vinder finalen over Julie Berthelsen & Marc Mariboe Christensen, og hos Danske Spil er det også de to par, man har udset sig som de største vinderkandidater.

- Når vi ser på de 12 dansepar, så synes vi, at de to par skiller sig ud i toppen, siger odds-sætter Jan Trier hos Danske Spil:

- Julie Berthelsen er den ene af vores to favoritter. Hun er en meget populær skikkelse i Danmark og ikke mindst i Grønland, hvorfra hun nok skal trække mange stemmer uge efter uge. Den 37-årige sangerinde er vant til at være i rampelyset og elsker at danse. Dansepartneren Marc Christensen er en rutineret danser, som tidligere har deltaget i den svenske udgave af programmet. Kombinationen af Julie og Marc er god, og vi tror på, parret kommer til finalen, fortæller Jan Trier, der også har et andet par i top 2:

- Vi har også stor fidus til Mille Dinesen, der skal danse sammen med Mads Vad, som tidligere har vundet 'Vild med dans' hele to gange og er en meget populær herre i programmet. Den 42-årige Mille Dinesen er vant til de skrå brædder, og hun er kendt i den brede befolkning fra sine roller som 'Nynne' og den rapkæftede skolelærer Rita, siger Jan Trier.

'Vild med dans' har premiere fredag 9. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. Der er finale fredag 25. november. Billetsalget til 'Vild med dans'-finaleshowet i Forum Horsens begynder mandag 19. september 2016 på billetlugen.dk.

Følg parrene i ’Vild med dans’ på vmd.tv2.dk 

Facebook 

Instagram 

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}