TV 2 sikrer sig VM i cykling

Peter Sagan vandt VM i landevejsløb 2015, og han vil helt sikkert være blandt favoritterne til også at vinde i år. (Foto: Bryn Lennon / Scanpix / TV 2)

Peter Sagan vandt VM i landevejsløb 2015, og han vil helt sikkert være blandt favoritterne til også at vinde i år. (Foto: Bryn Lennon / Scanpix / TV 2)

TV 2 har i mange år været synonym med cykling, og det forhold bliver forstærket med en ny aftale, der sikrer stationen VM i alle cykeldiscipliner frem til 2024.

Forårsklassikere, de store etapeløb og mesterskabsløb har længe været en del af TV 2s styrker på sportsdækningen. Nu styrkes den position yderligere med en ny aftale, der sikrer TV 2 verdensmesterskaberne i cykling frem til 2024.

Det er UCI (Union Cycliste Internationale), som TV 2 køber rettighederne fra, og det gælder VM i disse løb: Landevej, bane, BMX, mountainbike, cykelcross samt World Cup-serien på bane og i cykelcross.

- Cykling er en kernerettighed for TV 2 og TV 2 SPORT. Derfor er det naturligvis en stor glæde, at vi nu har sikret os VM-aftalen helt frem til 2024. Vi har i stort set hele TV 2s levetid satset meget på cykling, og efter at have undværet VM et par år, så kipper vi med flaget for, at den rettighed nu er kommet hjem. Der er mange timers god underholdning i sådan en VM-pakke i selskab med TV 2s fremragende formidlere af cyklingen. Jeg er sikker på, at det vil glæde vores seere og brugere, fortæller TV 2s sportschef Frederik Lauesen.

Begynder allerede dækningen i 2016
Dækningen af VM i de mange discipliner begynder allerede i år, da TV 2 har overtaget de nuværende rettigheder til VM i cykling fra Viasat.

Første VM, som bliver sendt, er BMX 29. maj. Senere følger VM i landevejsløb, men allerede 10. april er der premiere på World Cup-sæsonen i mountainbike, som kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}