Danmark har talent: Finalen hvor alt kan ske

Dynamic Duo, "Gogge" og Matias er blandt finalisterne i 'Danmark har talent' fra 2016. (Fotos: Lotta Lemche / TV 2)

Dynamic Duo, "Gogge" og Matias er blandt finalisterne i 'Danmark har talent' fra 2016. (Fotos: Lotta Lemche / TV 2)

Lørdag 19. marts indtager de seks finalister talent-scenen for sidste gang, og her får de følgeskab af Rasmus Seebach.

De har sunget, sprunget, danset og spillet. De har imponeret, overrasket og virkelig brilleret. Men de seks finalister i Danmarks største talentshow er slet ikke færdige.

Lørdag 19. marts kl. 20.00 er de nemlig klar til at indtage Danmark har talent-scenen for sidste gang og vise hele Danmark, hvorfor de fortjener titlen som Danmarks største talent og præmien på 250.000 kr. Så saml familien, tænd for TV 2 og gør dig klar til en lørdag med musik, dans og nervepirrende spænding i finalen af 'Danmark har talent' 2016.

Se trailer her.

Her er de seks finalister i alderen 11 til 92 år
Siden sin første audition har konkurrencens yngste deltager, 11-årige William, fået alle til at tabe kæben med sit altoverskyggende talent og underspillede charme. Han har spillet sig ind i hjertet hos både dommere og seere, og på lørdag sætter han sig igen ved det store flygel med sin fortolkning af Chopin.

Årets ældste deltager, 92-årige Georg "Gogge" Larsen, er også klar til det store finaleshow. Med sin livsgnist og charme vandt han Jarls guldknap, og hvis "Gogge" vinder årets titel, er han klar til at pakke sydfrugterne og tage på jordomrejse.

Drengene fra MOTUS har igen fundet springbrættet frem og hopper ind i finalen som et festfyrværkeri. De fire muskelmænd har tidligere leveret dramatiske optrædener, men på lørdag skal der være lys, liv og glade dage. Københavnske Kompagni StOR går i barndommen og lader børn være børn, når de i finalen laver et spektakulært show, hvor børnene for alvor gør oprør mod de voksne.

Showmanden Matias slog benene væk under dommerne i semifinalen med sine finurlige tricks med professorterningen. Terningerne har han selvfølgelig med i finalen, og han ser frem til igen at bjergtage seere og dommere med sin helt særlige magi.

De to drenge fra Dynamic Duo får det til at se legende let ud, når de to tidligere Flying Superkids springer og danser rundt på gulvet. I finalen våger drengene pelsen og kaster sig ud i et akrobatisk og farligt nummer, der bl.a. involverer et kæmpe hjul.

Mens vi venter spændt på resultatet af seernes SMS-stemmer, indtager en helt særlig gæst scenen. Popstjernen Rasmus Seebach kommer forbi og optræder med singlen "Farlig".

Dommerpalets egen Nabiha med nummeret 'Weapon' i 'Danmark har talent' fra 2016.

Nabiha: Jeg har grint og grint
I år har de tre rutinerede dommer, Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin og Cecilie Lassen, haft selskab af sangerinden Nabiha i dommerpanelet. Og det har været helt særligt for hende at sidde med på første række til de mange fantastiske shows. 

- Det har været en kæmpe oplevelse at være en del af 'Danmark har talent'. En af de ting, der har overrasket mig mest, er, hvor mange følelser programmet har sat i gang. Jeg har ladet mig rive med, været bange, er blevet rørt til tårer, jeg har danset i stolen, været dybt imponeret og tåkrummende utilpas. Og så har jeg grint og grint - hvilket nok mest er Peters (Frödin, red.) skyld, fortæller Nabiha til TV 2 og siger om finalen:

- Det bliver en spændende finale, og jeg har en fornemmelse af, at alt kan ske. Der er noget dejligt nervepirrende ved at lave live-tv - det er nu og her, alt kan gå galt og intet kan tages om. Det skaber en helt særlig magisk stemning, som får hjertet til at banke lidt hurtigere.

Finaleshowet i 'Danmark har talent' sendes direkte på TV 2 fra kl. 20.00 lørdag 19. marts og kan samtidig ses direkte på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}