Mogensen & Kristiansen er tilbage

01. oktober 2014;
Af: TV 2 Kommunikation

NEWS-seere kan glæde sig til skarpe analyser af ugens gang i dansk politik i et nyt magasin, der sendes direkte fra skiftende locations i det danske uddannelseslandskab.

Peter Mogensen og Michael Kristiansen er tilbage med skarpe analyser af den politiske situation i Danmark. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Med mindre end et år til Folketingsvalget tæller de to politiske kommentatorer Peter Mogensen og Michael Kristiansen ned til valget i et nyt magasin, der optages og sendes direkte på TV 2 NEWS. Programmet sendes første gang fredag 3. oktober kl. 15.00 - og genudsendes lørdag.

For omkring 250.000 unge vælgere bliver det første gang, de kan stemme ved et folketingsvalg. Derfor optages programmet dér, hvor førstegangsvælgerne er. Der veksles mellem fire forskellige uddannelsessteder. Den første optagelse finder sted på Statskundskab på Københavns Universitet, hvor de studerende er publikum.

'Mogensen & Kristiansen' vil levere skarpe analyser af dansk politik. Hver uge får de besøg af to toppolitikere, én fra rød og én fra blå blok, som bliver afkrævet svar om den politiske dagsorden og kommende begivenheder i dansk politik. 

'Mogensen & Kristiansen' præsenterer og kommenterer på seernes input via de sociale medier på Facebook og #mogk på Twitter.

#mogk og karakterbog
Jargonen i programmet er - som vi kender den - med diskussioner og analyser af politik, men denne gang indeholder magasinet en større involvering af TV 2s seere bl.a. via de sociale medier. I programmet kommenterer værterne på seernes input via de sociale medier på Facebook og #mogk på Twitter.

Et andet nyt tiltag er ’Karakterbogen’, hvor Mogensen og Kristiansen hver uge vil uddele ugens topkarakter og ugens bundkarakter til en politiker for et politisk godt stykke håndværk eller måske direkte makværk.

- Det særlige ved Mogensen og Kristiansen er deres samspil og modspil. De har en fortrinlig evne til at både at kvalificere og drille hinanden, når de analyserer politik. Og på deres Facebook-side er der mange seere, der har spurgt, hvornår de igen kom tilbage med deres eget program. Dem kan vi glæde nu, siger Martin Harbo, der er redaktør for programmet.

’Mogensen & Kristiansen’ har premiere fredag 3. oktober kl. 15.00 og gensendes ekstraordinært lørdag 4. oktober kl. 11.00. Faste sendetider fremover er fredage kl. 15.00 og lørdage kl. 10.00 og 18.00.

Det ugentlige politiske magasin ’Mogensen & Kristiansen’ stoppede i december 2012, men de to værter har ikke været forsvundet fra skærmen. Hver uge har de medvirket i ’Tirsdagsanalysen’ på TV 2 NEWS.

----

Se trailer for programmet og følg Mogensen & Kristiansen på Facebook her:

https://www.facebook.com/mogensenogkristiansen

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Billede {0} af {1}