TV 2 NEWS-program hædres med pris

’Ellemann|Lykketoft’ er tirsdag 27. maj blevet tildelt Vanebryderprisen 2014.

Uffe Ellemann-Jensen (tv.) og Mogens Lykketoft hædres med 'Vanebryderprisen 2014' sammen med Poul Erik Skammelsen. (Foto: TV 2)

TV 2 NEWS’ udenrigsmagasin ’Ellemann|Lykketoft’ og personerne bag – de to forhenværende udenrigsministre Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft samt værten indtil for et par måneder siden, Poul Erik Skammelsen – er blevet tildelt Vanebryderprisen 2014.

De får prisen ”for deres vedvarende indsats for at hjælpe danskerne med at forstå det internationale politiske skakspil ved at diskutere aktuelle problemstillinger fra hele verden”, hedder det bl.a. i begrundelsen, som fortsætter:

”I et unikt program, hvor de to tidligere politiske modstandere Uffe Ellemann-Jensen (V) og Mogens Lykketoft (S) nu mødes respektabelt og åbent som statsmænd, formår de sammen med værten Poul Erik Skammelsen at fange seerne og fremstille og belyse komplicerede problemstillinger så tilpas enkle, at vi får lyst til at høre og lære mere. Desuden medvirker de tre til, at vi som danskere inspireres til at drøfte politik mere lyttende, lærende og reflekterende og medvirker herigennem til, at vi som danskere udvikler vores politiske standpunkter baseret på viden i stedet for baseret på vaneholdninger.”

Prisen blev uddelt tirsdag 27. maj ved idé- og forandringskonferencen Vanebryderdagen på Hotel Comwell i Holte.

Tidligere vindere af Vanebryderprisen er René Redzepi, Caroline Wozniacki, Ulrik Wilbek, Connie Hedegaard, LEGO Koncernen, Lise Egholm og Tivoli.

Ellemann og Lykketoft er fortsat hovedpersoner i TV 2 NEWS’ udenrigsmagasin, som har fået ny vært, Peter Grønborg, efter at Poul Erik Skammelsen for nylig blev vært på 22 NYHEDERNE på TV 2.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}