Tag med TV 2 og TV 2 NEWS til folkemøde 2013 på Bornholm

NYHEDERNE, NEWS, tv2.dk og VEJRET rykker ud under åben himmel.

Både TV 2|NYHEDERNE, flere TV 2 NEWS-magasiner, tv2.dk og TV 2|VEJRET rykker ud af studierne og til solskinsøen. (Foto: Torben Klint, Scanpix / TV 2)

TV 2 og TV 2 NEWS er massivt til stede ved årets store politiske debat i det fri, Folkemødet 2013 på Bornholm, som finder sted fra torsdag 13. juni til søndag 16. juni.

Både TV 2|NYHEDERNE, flere TV 2 NEWS-magasiner, tv2.dk og TV 2|VEJRET rykker ud af studierne og til solskinsøen, hvor Folketingets partier og en lang række virksomheder og organisationer møder folket på en slags politikfestival. Sidste år var der over 750 registrerede arrangementer og tæt på 33.000 besøgende, og hvis man ikke har mulighed for selv at besøge folkemødet, kan man følge det på TV 2 og TV 2 NEWS.

Cecilie Beck er vært, når folkemødet er et fast punkt i 19- og 22-NYHEDERNE. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

- Folkemødet er ikke kun en oplagt mulighed for politikerne for at komme ud og møde folket. Det er en lige så en oplagt mulighed for en tv-station som TV 2 for at komme ud og dels dække folkemødet, men også møde seerne og danskerne, for deres mening er vigtig for os, siger TV 2-redaktør Ninna Kokholm.

Cecilie Beck er vært
Cecilie Beck er vært, og hver dag er folkemødet et fast punkt i 19- og 22-NYHEDERNE.

Fra TV 2 NEWS er det Lotte Mejlhede, Henrik Qvortrup og Poul Erik Skammelsen, der dækker folkemødet.

Også "Mogensen & Kristiansen" og "Ellemann| Lykketoft" sender fra Bornholm.

Per Christiansen og Peter Tanev leverer vejrudsigterne fra havnen i Allinge, ligesom TV 2s Christiansborg-redaktion er klar på klippeøen.

Fire TV 2 NEWS-værter klar til Folkemødet - fra venstre ses Henrik Qvortrup, Lotte Mejlhede, Poul Erik Skammelsen og Stèphanie Surrugue.

TV 2 holder åben redaktion på havnen i Allinge, hvor danskerne kan komme i kontakt med TV 2|NYHEDERNEs kontaktredaktion 1234 og komme med tips til historier. TV 2|NYHEDERNEs netredaktion er også på Bornholm med to journalister og laver både live chats med politikerne og dækker debatterne direkte.

Den store afslutningsdebat søndag 16. juni kl. 14 samsendes direkte på både TV 2 og TV 2 NEWS - og livetekstes på TV 2s hovedkanal.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}