TV 2 NEWS dækker årsdagen for terroren i Norge fra morgen til aften

NEWS sender tv-hold til Norge og samarbejder tæt med TV 2 Norge om dækningen. TV 2 NEWS følger også højtideligheder og markeringer i Danmark.

TV 2 NEWS dækker fra morgen til aften, når Norge højtideligholder og markeret ét-års-dagen for terrorangrebet mod landet, herunder de 69 drab på Utøya.


Søndag 22. juli 2012 er ét-års-dagen for Anders Behring Breiviks ufattelige terror mod det norske samfund og for hans 77 drab på ungdomslejren på Utøya og i Oslo centrum.

Denne dag markeres overalt i Norge og flere steder i Danmark, og det samme gør TV 2 NEWS, som dækker begivenhederne fra søndag morgen klokken 8.00 til ud på aftenen.

TV 2 NEWS sender tv-hold til Norge, og reporter Anne Gaarslev bliver en fremskudt vært på Utøya, hvorfra hun rapporterer og interviewer. TV 2 NEWS samarbejder tæt med TV 2 Norge om dækningen, og NEWS følger også højtideligheder og markeringer forskellige steder i Danmark og har eksperter, gæster og kommentatorer i studiet i København.

- Anna Gaarslev er en af de danske journalister, som har dækket tragedien i Norge mest intensivt - både umiddelbart efter terrorangrebet 22. juli 2011 og i forbindelse med retssagen mod Anders Behring Breivik. Hun er den helt rigtige til at rapportere til TV 2 NEWS og TV 2, når Norge mindes sine ofre, siger TV 2 NEWS’ kanalchef, Mikkel Hertz.

TV 2 NEWS sender bl.a., når der nedlægges kranse i regeringskvarteret i Oslo, som blev ramt af en voldsom bombe fra Anders Behring Breivik, og når der holdes mindegudstjeneste i domkirken i Oslo.

TV 2 NEWS sender også direkte fra talerne og de musikalske indslag under mindehøjtideligheden på Utøya, hvor bl.a. Norges statsminister, Jens Stoltenberg, og Danmarks statsminister, Helle Thorning-Schmidt, taler.

Også nyhedsudsendelserne på TV 2s hovedkanal vil søndag 22. juli være stærkt præget af højtidelighederne efter terrorangrebet i Norge.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}