TV 2 får Danmarkskorrespondenter

Anna Gaarslev og Ole Kolster er fra august 2012 indenrigskorrespondenter på TV 2|NYHEDERNE.

Anna Gaarslev og Ole Kolster tiltræder til august som indenrigskorrespondenter på TV 2|NYHEDERNE.


Mere personlighed og større tyngde i afleveringen af store danske nyhedshistorier. Det er TV 2|NYHEDERNEs ambition med udnævnelsen af to Danmarkskorrespondenter, Anna Gaarslev og Ole Kolster.

Anna Gaarslev og Ole Kolster skal fra august i år sørge for, at de større indenrigsnyheder bliver endnu mere nærværende og troværdige end tidligere. De er begge ’gamle i gårde’ - som journalister og på TV 2.

- Med den viden og kunnen, som både Anna Gaarslev og Ole Kolster har opbygget gennem mange år på TV 2|NYHEDERNE, vil de begge – med solid troværdighed – tilføre indlandsstoffet den tyngde, som det fortjener, siger Jacob Nybroe, nyhedschef på TV 2, og fortsætter:

- Hver især er de eksponenter for de stærke personligheder, der altid har adskilt TV 2|NYHEDERNE fra øvrige danske nyhedsmedier. Det er mennesker, der kommer ind i vores stuer og stiller spørgsmål på seernes vegne. Så de skal kunne deres håndværk, og det kan Anna og Ole – de er hurtige, forståelige, begavede og troværdige, og man har lyst til at være i stue med dem.

- Jeg glæder mig meget til deres bidrag til NYHEDERNEs ambition om at levere Danmarks bedste nyhedsudsendelser, afleveret af mennesker med passion for deres fag, siger Jacob Nybroe.

Flere nye tiltag på NYHEDERNE
Udnævnelsen af de to Danmarkskorrespondenter er et led i en større fornyelsesproces for TV 2s 19- og 22-nyhedsudsendelser.

Kodeordene for de nye tiltag er væsentlighed og relevans, hvilket bl.a. betyder endnu skarpere nyhedsdækning og journalistisk udvikling og fornyelse. Senere på året får 19- og 22-nyhedsudsendelserne ny grafik og bliver optaget i HD-kvalitet, og i det første kvartal 2013 flytter TV 2|NYHEDERNE ind i et helt nyt nyhedsstudie.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}