2 x prinsessedåb på TV 2

TV 2s nye kongelige værtspar, Natasja Crone og Johannes Langkilde, dækker prinsessedåb i Møgeltønder og Stockholm.

TV 2s nye royale værtspar, Natasja Crone og Johannes Langkilde. (Foto: Per Arnesen / TV 2)


Søndag 20. maj døbes regentparrets ottende barnebarn, prins Joachim og prinsesse Maries datter, i Møgeltønder Kirke, og TV 2 er med direkte fra det sønderjyske. To dage senere, tirsdag 22. maj, er scenen sat til prinsessedåb i Stockholm, når kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter døbes.

Hele to kongelige dåbshandlinger i maj er måske den bedste måde at blive kastet ud i en ny værtsrolle på. I hvert fald er det virkeligheden for TV 2s nye kongelige vært, Johannes Langkilde, der sammen med Natasja Crone, dækker dåb i Sønderjylland og Sverige.

- Jeg glæder mig meget til sammen med Natasja at give danskerne en god, nær og varm oplevelse, når vi sender fra Møgeltønder. Og så er det jo også min egen "dåb" som royal vært, så derfor glæder jeg mig endnu mere, siger Johannes Langkilde.

Prins Joachim og prinsesse Marie med deres lille prinsesse. (Foto: Steen Brogaard / TV 2)

Hans kongelige medvært, Natasja Crone, siger:

- De kongelige fester er skægge tv-transmissioner at lave. En god blanding af pomp og pragt, historie, fascination og eventyr. Og de her begivenheder bliver måske lidt mere uforudsigelige og uhøjtidelige fordi børnene er i fokus, og herhjemme er der jo efterhånden en del små prinser og prinsesser. Så glæder jeg mig selvfølgelig til at byde Johannes velkommen i konge-studiet - det bliver godt.

Hvor der stadig gættes på navnet på den lille danske prinsesse, er det – som skikken byder i Sverige – ikke nogen hemmelighed, at den lille nye svenske prinsesse får navnene Estelle Silvia Ewa Mary. Hun bliver i øvrigt nummer to i den svenske arvefølge.

TV 2 får eget studie i det festklædte Møgeltønder, og her får værtsparret også gæster, ligesom et hold eksperter sidder klar. Blandt andre kommer Billed-Bladets chefredaktør, Annemette Krakau.

Prinsessedåben i Stockholm dækkes af det kongelige TV 2-hold Natasja Crone, Johannes Langkilde og TV 2-journalist Anna Gaarslev.

----------------------

Søndag 20. maj klokken 15.00-19.00: Prinsessedåb i Møgeltønder
Tirsdag 22. maj klokken 10.45-15.00: Prinsessedåb i Stockholm

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}