TV 2 hylder dronningen og hepper på håndboldherrerne

Se danmarkshistorie, mens det sker: TV 2 trækker i de rød/hvide farver søndag 15. januar for at hylde dronningen og heppe på håndboldherrerne.


Søndag 15. januar er det 40 år siden, dronning Margrethe overtog tronen efter sin far, og det markeres på TV 2 fra allerede fra tirsdag 10. januar. Et af højdepunkterne bliver Ulla Terkelsens eksklusive og direkte interview med dronningen onsdag aften, 11. januar.

Der bliver skrevet danmarkshistorie, når dronning Margrethe fejrer sit 40-års regeringsjubilæum fra tirsdag 10. januar. TV 2 dækker hele ugen frem til søndag 15. januar de begivenheder, som markerer jubilæet, og værterne Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen er med hele vejen. De får kvalificeret hjælp af Ulla Terkelsen, som eksklusivt møder dronning Margrethe i regentens første direkte interview nogensinde på tv i primetime onsdag 11. januar kl. 20.00.

Tirsdag er der reception og modtagelse på Christiansborg, og TV 2 er også med, når den kongelige familie markerer jubilæet bl.a. ved kransenedlæggelse i Roskilde og senere karetkørsel gennem København lørdag 14. januar. Lørdag aften forlader TV 2 for en stund de royale begivenheder, og retter kameraerne mod ”Voice – Danmarks største stemme”, hvor fem par dyster i battle-runden om en plads i liveshowene.


Søndag 15. januar er der mere end god grund til at finde dannebrogsflagene frem, for det bliver en dag i rød-hvide farver på TV 2. Fra kl. 10 følger vi igen den kongelige festivitas, men nu også med nyheder fra EM-håndbold-studiet. Mens Natasja Crone, Jes Dorph-Petersen og Ulla Terkelsen har fat i den royale del af sendeplanen, tager Morten Ankerdal, Thomas Kristensen og Bent Nyegaard sig af håndbolddelen.

Kl. 20.00 stiller vi nemlig om til Pionir Arena i Beograd, hvor de danske håndholdherrer anført af Mikkel Hansen, Thomas Mogensen og Niklas Landin skal sikre en god EM-start mod Slovakiet, og søndagens fest og farver slutter med et royalt afterparty kl. 22.20, hvor seerne får mulighed at høre de tre festtaler fra aftenens gallataffel for dronning. Festtalerne holdes af henholdsvis prins Henrik, kronprins Frederik og statsminister Helle Thorning-Schmidt.

”Go’ morgen Danmark”, ”Go’ aften Danmark” og ”WeekendWeekend” vil i ugens løb også have fokus på dronningens regeringsjubilæum.

Alle regeringsjubilæumsprogrammer live-tekstes, og det direkte interview med dronning Margrethe sendes i HD.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}