TV 2 FILM sender komedien ”Blå mænd”

Mandag 6. december sender TV 2 FILM den danske komedie ”Blå mænd” fra 2008.

TV 2 FILM viser nu den populære, danske komedie "Blå mænd" fra 2008.


I ”Blå mænd” mister den succesfulde sælger Jesper Jensen (Thure Lindhardt) selvforskyldt, i en kæmpe brandert, både sit gode job, sin smukke kæreste og sit kørekort. Han bliver derfor tvunget til at arbejde på den lokale genbrugsstation, indtil han kan få sit gamle job tilbage.

Her bliver Jesper kollega med de to særlinge Dion og Lotte (Mick Øgendahl, Sidse Babett Knudsen) og må indordne sig under forhold og mennesker, han før kun har set ned på. Men da han selv bløder lidt op, opdager Jesper, at han har meget at lære af deres ligefremme og ærlige tilgang til livet.

"Blå mænd", som var en fantastisk succes i de danske biografer i 2008 med 449.000 solgte billetter, har desuden vundet flere danske filmpriser, bl.a. publikumsprisen ved Robert-pris-uddelingen i 2009, SvendPrisen for bedste danske film samt Zulu Award-hæder til Sidse Babett Knudsen.

----------------

”Blå mænd” vises på TV 2 FILM mandag 6. december kl. 21.00.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}