Søvndal og Løkke mødes til endnu en duel

Både Lars Løkke Rasmussen og Villy Søvndal har takket ja til en ny debat på TV 2 NEWS – denne gang om folkeskolen.

Partiformand Villy Søvndal (SF).

Efter mandag aftens energifyldte debat om sundhedspolitik og overbetaling af privathospitaler mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og SF-formand Villy Søvndal mødes de to toppolitikere allerede igen om en uge på TV 2 NEWS.

Det sker, fordi både Lars Løkke Rasmussen og Villy Søvndal har takket ja til en invitation fra TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, der i en pressemeddelelse mandag tilbød, at TV 2 NEWS gerne vil lægge sendetid, vært og studie til en timelang debat om folkeskolen.

Villy Søvndal sagde ”tak” til invitationen allerede mandag eftermiddag. Tilsagnet fra Lars Løkke Rasmussen kom i den direkte duel på TV 2 NEWS mandag om, hvorvidt der er sket en overbetaling af privathospitaler.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

- Vi er overordentligt glade for, at både Lars Løkke Rasmussen og Villy Søvndal er klar til endnu en engageret politisk debat. For TV 2 NEWS er dansk politik noget af det mest interessante nyhedsstof, og NEWS er et oplagt sted til en politisk diskussion, fordi vi kan give god tid til debat og til at gå i dybden med et emne, siger kanalchef Mikkel Hertz, TV 2 NEWS.

Debatten om overbetaling af privathospitaler kom i stand, efter at Lars Løkke Rasmussen udfordrede Villy Søvndal til en debat om dette emne. Kort tid efter opfordrede Villy Søvndal statsminister Lars Løkke Rasmussen til at gå i debat om folkeskolen, og dermed får danskerne endnu en grundig politisk debat.

---------------------------

Læs også:

Stor interesse for politisk duel

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}