Løkke og Søvndal i duel på TV 2 NEWS

Sundhedspolitik og spørgsmålet om overbetaling af privathospitaler er emnet for den første direkte duel mellem de to partiformænd, siden Løkke blev statsminister.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og parti-formand Villy Søvndal (SF) mødes mandag 13. december klokken 20.00 til en direkte debat på
TV 2 NEWS, hvor NEWS’ Lotte Mejlhede bliver aftenens vært og ordstyrer.

Det er første gang, de to partiledere duellerer, si-den Løkke blev statsmi-nister i april 2009.

Debatten kommer til at handle om sundheds-
politik og spørgsmålet om, hvorvidt der blev igangsat en overbetaling af private hospitaler, da Lars Løkke Rasmussen var sundhedsminister.

- Spørgsmålet om overbetaling af privathospitalerne er et af årets største politiske emner. Det er sagen, som ikke vil dø, og mange danskere er i tvivl om, hvad der er op og ned i denne sag, siger TV 2 NEWS' kanalchef, Mikkel Hertz, og fortsætter:

SF-formand Villy Søvndal.

- For TV 2 NEWS, som har stærkt fokus på dansk politik, er det perfekt at lægge studie og sendetid til en debat, hvor vi kan give den nødvendige tid til en afdækning af sagen.

Den politiske duel sendes fra et studie, som TV 2 NEWS har indrettet i parkeringskælderen under TV 2 på Teglholm Allé i København.

Dette studie anvendes i denne weekend til optagelsen af TV 2 NEWS’ 13 tematiserede årska-valkade-programmer, som sendes på kanalen 31. decem-ber og de første dage i det nye år.

Ifølge Mikkel Hertz er TV 2 NEWS ikke blevet stillet særlige betingelser op til duellen. NEWS har været klar til at sende, hvis de to politikere kunne blive enige om vilkårene - og den i øvrigt varede mindst en halv time.

- Parterne har haft diskussioner om længden, og om man kun skulle diskutere sundhedssektor eller have andre emner med. Det har vi blandet os helt udenom. De to politikere er enige, og det bliver op til TV 2 NEWS at udvælge og stille spørgsmålene, siger Mikkel Hertz.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}