Cecilie, Johannes, Natasja og Jes lander året, der gik

Seerne skal spænde sikkerhedsbælterne og gøre klar til take-off, når TV 2 runder året af med kavalkaderne ”TV 2 010: De største øjeblikke” og ”TV 2 010: Royalt afterparty”. Begge kavalkader sendes fra den gamle Vilhelm Lauritzen-terminal i Kastrup lufthavn.

Cecilie Frøkjær og Johannes Langkilde letter og ser tilbage på året der gik i "TV 2 010: De største øjeblikke". Foto: Henrik Ohsten/TV 2


Lørdag 25. december kl. 20.20 kan seerne tjekke ind hos Cecilie Frøkjær og Johannes Langkilde, der tager os med på en rejse tilbage til de største øjeblikke i 2010. Sammen med et feststemt publikum går turen blandt andet via den islandske askesky og hvalen fra Vejle til Chiles mirakel i minen og et besøg hos ofrene for oversvømmelseskatastrofen i Pakistan. Vi runder også en minister i stormvejr og et vejr, der udvikler sig mere og mere ekstremt. 

Cecilie i stewardesse-uniform
- Det er andet år i træk, at Cecilie og jeg laver årskavalkade sammen, og i år glæder jeg mig endnu mere, fordi jeg får lov til at se Cecilie i stewardesseuniform, griner Johannes Langkilde og tilføjer:

- Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Cecilie, fordi hun er lige så sød og charmerende, som hele Danmark ved, og så er hun samtidig hamrende dygtig. Så på den faglige front er hun også en fornøjelse at arbejde sammen med.

Vilhelm Lauritzen-terminal danner cockpit
Take-off sker fra den smukke, gamle Vilhelm Lauritzen-terminal i Kastrup, og blandt passagererne er statsminister Lars Løkke Rasmussen og fodboldlandstræner Morten Olsen.

- Når vi har valgt Vilhelm Lauritzen-terminalen, er det, fordi den smukke og stilfulde bygning kan blive den perfekte ramme om et flot og festligt show, men også, at lufthavne har en indbygget nyhedspuls. Tænk bare på hvor mange af årets største øjeblikke, der tager deres udgangspunkt hér: Lene Espersens mange rejser, Helle Thornings pressemøde om skattesagen, Caroline Wozniacki på vej til endnu en sejr – listen er uendelig, siger Svend Rasmussen, der er redaktør på begge kavalkader.
 
Undervejs på turen vil der blive serveret musikalske forfriskninger fra bl.a. Duffy, James Blunt, Love Shop og Tina Dickow, der sammen med The Antonelli Orchestra sætter gang i festen. I bagagen har Cecilie og Johannes også et par overraskelser til seerne for eksempel en top 5-liste over skideballer i Danmark.

Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen holder royalt afterparty i den gamle Vilhelm Lauritzen-terminal i Kastrup. Foto: Henrik Ohsten/TV 2

”TV 2 010: Royalt afterparty”
Onsdag 22. december kl. 20.35 er der også take-off fra Vilhelm Lauritzen-terminalen, når TV 2 sammen med værterne Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen sender et royalt afterparty i luften.
Sammen med et royalt panel letter de to værter og ser tilbage på en række væsentlige royale begivenheder, blandt andet Dronning Margrethes 70-års-fødselsdag tilbage i april, hvor Rune Klan overraskede med sit berømte skinke-tryllenummer, kronprinsessens tvillinge-graviditet, portrætbogen om Prins Henrik, ”Enegænger”, det svenske royale bryllup mellem kronprinsesse Victoria og Daniel Westling og forlovelsen mellem den engelske prins William og Kate Middleton.

Det royale panel, som kyndigt guider seerne igennem denne royale flyvning består af chefredaktør på Billed-Bladet, Annemette Krakau, frisør Gun-Britt Zeller, Politikens navneredaktør, Peter Thygesen og TV 2-korrespondent Ulla Terkelsen.

-----------------------------

”TV 2 010: De største øjeblikke” på TV 2 lørdag 25. december kl. 20.20.
”TV 2 010: Royalt afterparty” på TV 2 onsdag 22. december kl. 20.35.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}