Flere stjerner på slottet på TV 2

Optagelserne til en ny omgang af portrætserien ”Stjernerne på Slottet” er netop afsluttet med fem af tidens hotteste kendisser.

Håndboldikonet Anja Andersen, skuespiller Kim Bodnia, skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller, musikproducer Remee og tv-vært Hans Pilgaard medvirker i ”Stjernerne på Slottet”, der får premiere på TV 2 til efteråret. (Foto: Henrik Kloch / TV 2)


Grænser udfordres, følelserne er store, og drama bliver der nok af, når TV 2 til efteråret kan byde seerne indenfor til en ny omgang ”Stjernerne på Slottet”, hvor håndboldikonet Anja Andersen, skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller, tv-vært Hans Pilgaard, skuespiller Kim Bodnia og musikproducer Remee viser helt nye sider af sig selv.

Udfordrer hinanden både fysisk og psykisk
De fem kendte danskere har netop afsluttet optagelserne til ”Stjernerne på Slottet” på det franske slot Hâttonchatel Château i Lorraine i Nordfrankrig, hvor de i fem dage har udfordret hinanden både fysisk og psykisk.

I portrætserien kommer seerne til at se de fem kendte danskere fra helt nye vinkler og høre historier om dem, som de ikke tidligere har fortalt på tv.

Samtidig har de hver især - inspireret af deres eget liv - fundet på fysiske udfordringer til hinanden, som i den grad rykker ved nogle personlige grænser – og som desværre også har betydet, at skuespiller Christiane Schaumburg-Müller lørdag måtte på hospitalet efter et styrt på en mini-etape af Tour de France på landevejene omkring slottet.

Unik, varm og berigende portrætserie
- Christiane var ude for et særdeles voldsomt styrt. Heldigvis havde hun som alle de andre cykelhjelm på, og efter en tur på hospitalet har lægerne gennem scanninger kunnet konstatere, at hun ikke har slået hovedet alvorligt. Til gengæld er hendes kraveben brækket, siger TV 2-redaktør Sune Roland Jensen og fortsætter:

- Vi fik naturligvis alle et chok, men Christiane, som i løbet af ugen i dén grad har vist, at hun er en pige med ben i næsen, er ved godt mod og er udskrevet fra hospitalet. Det har været en uge, hvor bølgerne er gået højt, og hvor vores fem stjerner har lært både hinanden og sig selv bedre at kende, så det var selvfølgelig meget dramatisk, at optagelserne sluttede af med et voldsomt uheld, siger Sune Roland Jensen, der dog alligevel glæder sig til at vise seerne en ny omgang ”Stjernerne på Slottet” på TV 2 til efteråret:

- Portrætserien er en helt unik, varm og berigende mulighed for at lære fem af tidens største danske stjerner bedre at kende. Vi tror måske, vi har hørt og set alt om dem, men ”Stjernerne på Slottet” går et spadestik dybere, så jeg kan godt love, at vi får helt nye sider at se fra de fem, siger TV 2-redaktøren.

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}