TV 2 sikrer VM-fodbold i HD-kvalitet

TV 2 skaber ny frekvens til distribution af VM-kampe i HD-kvalitet – aftaler med distributører er på vej.

Den danske angriber Nicklas Bendtner kan ses i HD under VM-slutrunden i Sydafrika.


Når VM i fodbold sendes på dansk tv, er TV 2 den kanal, som viser flest kampe. Og nu har TV 2 sikret, at disse kampe også kan ses i HD-kvalitet på mange danske tv-skærme.

TV 2 sørger nemlig for, at de VM-fodboldkampe, som sendes direkte på TV 2, også vises på en ekstra HD-frekvens, hvor danskerne kan få de mange VM-kampe i den særlige HD-kvalitet.

- Under VM i fodbold i 2006 var det også muligt at se VM-kampe i HD-kvalitet, og det var her, at mange danskere fik øjnene op for, at topfodbold, der er superprofessionelt produceret i HD-kvalitet, er en ekstraordinær og flot oplevelse. Vi glæder os til at dele den oplevelse med endnu flere seere, når en VM-slutrunde med dansk deltagelse udsendes i HD-kvalitet. Det her er Danmarks Største Fællesskab - i endnu bedre kvalitet, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Den engelske anfører Steven Gerrard kommer i kamp under VM i Sydafrika.

Forhandler med distributører
For at sikre så mange danskere som muligt adgang til TV 2s VM-kampe i HD er TV 2 i gang med at forhandle distributionsaftaler på plads med, bl.a. YouSee, Stofa, Canal Digital og Smile Content.

For at danske husstande kan se VM-fodbold i HD, kræver det, at teknikken er plads. Det enkelte fjernsyn skal være HD-ready, og derudover skal man have HD-signalet bragt frem til sit fjernsyn. 

- Tv-distributørerne har vist meget stor interesse for at kunne vise TV 2s VM-kampe i HD-kvalitet, og jeg forventer, at vi snart kan have de første aftaler på plads med tv-distributører, siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2|KanalSalg.

VM-slutrunden i Sydafrika spilles i perioden 11. juni – 11. juli.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}