"Station 2" på patrulje i lufthavnen og på de danske øer

TV 2 viser højdepunkter fra afsnittene om lufthavnsstrømere på job - og nye afsnit om betjente på patrulje på danske øer.

Lennart Søderberg og Kim Vinholdt fra Københavns Lufthavns Politi.


Når TV 2 mandag 11. januar igen har "Station 2"-programmer på skærmen, bliver det med en cirka 45 minutters-udgave af "Station 2 Special: Lufthavns-strømer" samt et helt nyt afsnit af "Station 2 Patrulje" fra danske øer.

I "Station 2 Special" sender TV 2 højdepunkter fra politiassistenterne Lennart Søderberg og Kim Vinholdt arbejde hos Københavns Lufthavns politi, som tidligere er blevet beskrevet i korte programmer.

Seerne følger dem og security-medarbejdere på job i Skandinaviens hovedlufthavn, når de er med til at sørge for de 21 millioner årlige rejsendes sikkerhed og tryghed. Et arbejde, der handler om at forhindre kriminalitet, afsløre butikstyve, dæmpe ballademagere og hjælpe nogle af de hjemløse eller psykisk syge personer, der bruger lufthavnen som varmestue.

Lufthavnspolitiet afslører ofte falske rejsedokumenter og illegale indvandrere med langt fra sandfærdige historier om, hvem de er, og hvorfor de er kommet til Danmark.

Poul Bjerregaard fra Bornholms Politi.

På patrulje
på de danske øer
Senere samme aften tager "Station 2" seerne med på patrulje på de danske øer for at følge politiets arbejde.

I det første nye afsnit møder vi landbetjent Werner Lenk-Hansen på Samsø, der må bruge sit lokalkendskab og viden om øens befolkning, da han skal lede efter en bilist, som er stukket af fra et trafikuheld.

På Bornholm slår en havnemedarbejder alarm, da en forladt knallert yderst på en mole vækker bekymring om, hvad der er hændt ejeren af knallerten. Henrik Schou fra Bornholms Politi skal hurtigt finde ud af, om der er grund til bekymring.
 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

27. oktober 2020

Præsidentvalg dækkes uafbrudt i et døgn på TV 2 og TV 2 NEWS

Link til Præsidentvalg dækkes uafbrudt i et døgn på TV 2 og TV 2 NEWS
27. oktober 2020

’Grethes jul’ - ny eventyrlig julefortælling i fire afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY

Link til ’Grethes jul’ - ny eventyrlig julefortælling i fire afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY
24. oktober 2020

139 millioner til Knæk Cancer

Link til 139 millioner til Knæk Cancer

Billede {0} af {1}