Kom med "Stjernerne på slottet"

I TV 2s nye banebrydende portrætserie viser Anders W. Berthelsen, Søs Egelind, Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin og Mia Lyhne helt nye sider af sig selv, når de flytter ind i luksusrammer i Toscana.

En hyggestund på slottet: Fra venstre ses Peter Frödin, Anders W. Berthelsen, Søs Egelind, Jarl Friis-Mikkelsen og Mia Lyhne. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)


Er Anders W. Berthelsen lige så hemmelig, som han virker? Er private Mia Lyhne ligesom Mia i ”Klovn”? Hvordan er Jarlen på udebane? Hvordan opfinder Søs Egelind sine knivskarpe manderoller, og er Peter Frödin virkelig Danmarks sjoveste mand? Få svarene på disse og mange andre spørgsmål, når TV 2 fra 18. august og de følgende fire tirsdage sender ”Stjernerne på slottet”.

Der bliver grinet og grædt og fortalt masser af hidtil hemmelige anekdoter, når fem af Danmarks allerstørste stjerner folder sig ud i ”Stjernerne på slottet”. Søs Egelind, Mia Lyhne, Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin og Anders W. Berthelsen skal i fem dage bo sammen på et luksus-vinslot i Toscana i Italien og udfordre hinanden inden for madlavning, sang og forskellige fysiske aktiviteter. Undervejs fortæller de fem kendisser hinanden historier, som vi ikke er vant til at høre fra dem.

Hver stjerne har ansvar for én dag på slottet. Dagens ”hovedperson” bestemmer, hvad de andre skal spise, hvad de skal have på, og ikke mindst hvilke aktiviteter, de vil udsætte de andre for. Om det er traktorstafet på mudret mark, maling med nøgenmodeller eller en grænseoverskridende sangleg er helt op til dagens hovedperson, bare det siger noget om hovedpersonens liv og historie.

Sammen kommer femkløveret til at udfordre hinanden, og de får hinanden på glatis, men de kommer også til at lære hinanden at kende på en helt ny og mere personlig måde. Og det gør seerne i dén grad også.

"Stjernerne på slottet" er et unikt og meget underholdende portrætprogram, som ikke bare rykker grænser for de kendte, men også giver seerne et fascinerende indblik i fem store personligheders liv.

--------------------------------------------------------------------------

Se klippet "Kondomet i næsen" fra et af programmerne her.

Se klippet "Helikopterturen" fra et af programmerne her.

Se klippet "Croquis" fra et af programmerne her.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}