Jesus og Josefine tæller ned til juleaften

Tidsmaskinen er indstillet til et magisk juleeventyr fuld af humor, hygge og spænding på TV 2.


Om et halvt år er det juleaften, og traditionen tro er der familiejulekalender på TV 2 fra 1. december. ”Jesus og Josefine” bringer både magi, action, spænding, humor og eventyr hjem i de julepyntede stuer, når TV 2 igen sender den populære familiejulekalender om 12-årige Josefine og alle hendes fantastiske oplevelser.

”Jesus og Josefine” fortæller historien om 12-årige Josefine, der har fødselsdag 24. december. Josefine er træt af aldrig at kunne invitere vennerne hjem på sin fødselsdag og træt af, at Jesus og julen render med al opmærksomheden. Så må man jo flytte julen, tænker Josefine. Og det sætter hun sig for.

Undervejs kommer hun i besiddelse af en tidsmaskine, der giver hende mulighed for at rejse tilbage til bibelsk tid. Her møder hun Jesus, der som 13-årig render rundt med sine venner i landsbyen og ikke aner hvilke store planer, der er med ham! Her er gale romere og farlige gladiatorer, og Josefine bliver hvirvlet ind i en fantastisk fortælling i tid og rum, hvor hun også når at skabe uorden i Bibelen, verdenshistorien og hele grundlaget for julen. Undervejs sker de sjoveste og vildeste ting, og de store spørgsmål er: Bliver der bragt orden i hele systemet inden juleaften? Og bliver det overhovedet juleaften, hvis der ikke bliver bragt orden i tingene?

Hovedrollen som Josefine spilles af Pernille Kaae Høier, der i efteråret 2009 er aktuel i fiktionsserien ”Store Drømme” på TV 2. Tidligere har Pernille medvirket i bl.a. Lone Scherfigs ”Når mor kommer hjem”.

- ”Jesus og Josefine” er en rigtig sød historie, og så er det sjovt at lære børn noget, mens man underholder dem – de får jo både en masse at vide om historie og kristendom på en sjov og spændende måde uden, at det bliver kedeligt. Og så er ”Jesus og Josefine” for hele familien – noget af humoren er måske oven i købet mest for de voksne, så alle aldersgrupper kan få noget ud af julekalenderen på hver sin måde, fortæller Pernille Høier, der i dag er 18 år og går i gymnasiet.

Nikolaj Steen og Andrea Vagn Jensen spiller Josefines forældre, Martin Brygmann og Camilla Bendix spiller Josef og Maria. Rollelisten tæller også bl.a. Kjeld Nørgaard, Bodil Jørgensen, børne- og ungdomsrapperen Rasmus Ott og Sebastian Aagaard-Williams fra hip hop-bandet B-Boys.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}