Og de nominerede er …

Igen i år afholder DBU og TV 2|SPORTEN det direkte tv-show "Dansk Fodbold Award", der sendes fra Cirkusbygningen i København mandag 17. november. Her bliver det afgjort, hvem der har markeret sig mest i dansk fodbold i 2008 - nu kan du læse meget mere om kategorierne og de nominerede.

Der vil igen i år være masser af stjernedrys, når Dansk Boldspil-Union og TV 2|SPORTEN ruller den røde løber ud og for tredje år i træk byder velkommen til årets store fodboldfest, "Dansk Fodbold Award 2008", et direkte tv-show fra Cirkusbygningen i København mandag 17. november.
 
Ikke mindre end 11 priskategorier skal have en vinder i løbet af aftenen, herunder skal der for første gang findes et nyt medlem til den nyoprettede "Fodboldens Hall of Fame", hvor de sidste to års vindere af særprisen, Michael Laudrup (2006) og EM-holdet 1992 (2007), allerede har fået deres navne støbt i bronze.

Ud over de mange kåringer vil showet som i de foregående år også byde på musikalsk topunderholdning samt deltagelse af store profiler fra både den danske og internationale fodboldverden.
 
Masser af kåringer
"Dansk Fodbold Award 2008" hylder de personer, der det seneste år har markeret sig i den danske fodboldverden – fra breddefodbolden til landsholdet.

Der skal kåres en vinder i i alt 11 forskellige kategorier, blandt andet Årets SAS Liga-spiller, Årets Fodboldspiller, Årets Talent – kvinder, Årets Arla Talent – mænd, Årets Træner, Årets Mål, og Årets Breddeklub.

For mændenes vedkommende vil vinderen i kategorien Årets Fodboldspiller i år for første gang blive afgjort af danskerne via en afstemning. De nominerede i kategorien bliver offentliggjort lørdag 1. november. Danskerne har også mulighed for at stemme på hvilket mål, der i år fortjener titlen som Årets Mål - her bliver de nominerede offentliggjort lørdag 25. oktober.

Der er selvfølgelig også en pris, der har det danske fodboldpublikum i fokus. Således vil de danske fodboldfans have mulighed for på www.ekstrabladet.dk at stemme på både præstationer og initiativer, der har ført til fantastiske fodboldoplevelser på og uden for stadion. De nominerede til denne kategori er endnu ikke offentliggjort.

Alle nominerede i de forskellige kategorier vil frem mod "Dansk Fodbold Award 2008" blive offentliggjort på www.dbu.dk samt på www.award.tv2.dk.

Du kan allerede på nuværende tidspunkt se højdepunkter fra de tidligere år, samt se eller gense vinderne fra de to sidste års show på www.award.tv2.dk.

Se de nominerede i kategorierne Årets SAS Liga-spiller, Årets Fodboldspiller – kvinder, Årets Talent – kvinder, Årets Træner og Årets Dommer.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}