
Menuen ved fødselsdagsreceptionen var - sprogligt - præget af TV 2s økonomi.
Selv om der var fest, skulle der også arbejdes. SPORTEN benyttede sig af, at Flemming Østergaard var på Kvæg-torvet som medlem af TV 2s bestyrelse - og så blev han interviewet til SportsNYHEDERNE.
Maden fejlede ikke no-get. Tværtimod. Men sprogligt var menuen ved TV 2s fødselsdags-reception påvirket og inspireret af den økono-miske situation, som
TV 2 befinder sig i.
Bortset fra fødselsdags-lagkagen med Filippa og blåbær lød resten af menuen som "spare-mad", nemlig:
Fedtemad - med løgpølse og purløg.
Spareribs - med honning og chili.
Tv-værterne Michael Meyerheim, Henriette Honoré og Peter Kær.
Fattigmandsasparges - med saltet skinke og sennepscreme.
Skrabet tatar - med rødbede på grillet rugbrød.