Med på ny "Forbryderjagt"

I seks nye programmer tager TV 2 fra tirsdag 21. oktober seerne med politiets særlige indsatsgrupper på "Forbryderjagt".

Pia Falsig på smuglerjagt ved den dansk/tyske grænse.

Bandekriminalitet, narkohandel, hooligans, illegal indvandring og tyvebander fra østeuropa er blot nogle af de udfordringer, politiet dagligt står overfor. I seks nye programmer tager TV 2 seerne med politiets særlige indsats-grupper på "Forbryderjagt" over det ganske land.

I første program, der sendes tirsdag 21. oktober kl. 21.25, kan seerne følge Pia Falsig, der dag-ligt bekæmper indsmugling af våben, narko og illegale indvan-drere ved den dansk/tyske grænse.

Seerne kommer med, når Pia sætter jagten ind på ubudne gæster i form af tyvebander fra de tidligere østblok-lande. De kan oftest krydse grænsen uden problemer, fordi de er EU-borgere - og det gør de i forsøget på at få et bedre liv i Skandinavien.

Man følger også Pia, når hun og kollegerne jagter nogle af de mange khat-smuglere, der dagligt krydser grænsen med tilsammen op mod halvandet ton af den ulovlige narkotiske plante. 

I de efterfølgende afsnit kan seerne blandt andet komme med på jagt på fodboldbøller i Aalborg, kamp mod bandekriminalitet i København, jagt efter narko i Skive og med efterforskningsleder Hans Erik Raben på arbejde.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}