Masser af Star Wars på TV 2

Alle seks film og den helt nye tv-serie”Clone Wars” (billedet) ruller over skærmen.


Unge som gamle i hele verden elsker George Lucas’ Star Wars-film, og tilsam-men udgør filmene et af filmhistoriens største og mest fantastiske eventyr. Nu viser TV 2 alle de seks film i sammenhæng for første gang på dansk tv. Samti-dig har TV 2 også premiere på Lucasfilms nye flotte computeranimerede tv-serie "Clone Wars".  

Igen og igen har George Lucas og hans folk sat nye standarder for filmeffek-ter, og publikum er strømmet ind i biograferne for at se de spændende science fiction-historier om Luke Skywalker, Han Solo, prinsesse Leia, R2-D2, Yoda og alle de andre elskede karakterer, der tager kampen op imod Darth Vader og det onde imperium.

Nu har TV 2 købt alle de seks film, hvoraf den sjette, "Star Wars: Episode III – Sith-fyrsternes hævn" fra 2005, får dansk tv-premiere på TV 2.

- Det er første gang, at Star Wars-filmserien bliver vist i sin helhed på dansk tv. Det er virkeligt stort. "Star Wars"-universet er noget af det mest utrolige inden for filmens verden, og filmserien har en enorm levedygtighed, siger Anders Leifer, acquisition-redaktør på TV 2.

Ny flot Star Wars-tv-serie
- Ud over de seks film har vi også købt rettighederne til animationsserien "Clone Wars", som er en helt ny gren af Star Wars-universet, som som har premiere på TV 2 søndag 23. november. Den er virkelig flot produceret og et godt bud på en serie for drenge i alle aldre, siger Anders Leifer.

"Clone Wars", der er den første tv-serie lavet af Lucasfilm Animation, følger Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda og Ahsoka Tano & co. i deres kamp mod "den mørke side". I den stort anlagte og actionfyldte tv-serie kæmper jedi-krigerene mod en hær af droner anført af Count Dooku, Asajj Ventress, Darth Sidious og den mekaniske General Grievous.

- Star Wars er et af de stærkeste brands overhovedet inden for film, og jeg kan se gode perspektiver i vores samarbejde med Lucas Film, som hele tiden udvikler og ekspanderer brandet. Vi vil gerne være med - først og fremmest til glæde for vores seere, siger Anders Leifer.

Filmene sendes således:
TV 2 lørdag 18. oktober:
"Star Wars: Stjernekrigen" (Special Edition).
TV 2 lørdag 1. november: "Star Wars: Imperiet slår igen" (Special Edition).
TV 2 lørdag 8. november: "Star Wars: Jedi-ridderen vender tilbage" (Special Edition).
TV 2 lørdag 15. november: "Star Wars: Episode I – Den usynlige fjende".
TV 2 søndag 16. november: "Star Wars: Episode II – Klonernes angreb".
TV 2 søndag 23. november: "Star Wars: Episode III – Sith-fyrsternes hævn" (tv-premiere). 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}