En festdag på TV 2

TV 2 fejrede fødselsdag med samarbejdspartnere, medarbejdere samt nuværende og tidligere chefer og værter – i alt cirka 700 personer.

TV 2s adm. direktør, Merete Eldrup.

Det var en veloplagt administrerende direktør for TV 2, Merete Eldrup, som onsdag klokken cirka 14.30 kunne byde velkommen til fødsels-dagsfest-reception på Kvægtorvet i Odense i anledning af TV 2s 20 års fødselsdag.

- Det er en dejlig for-nemmelse at kunne sige FEST og TV 2 i samme sætning. Der har ikke været helt så meget fest i det seneste år, men nu er der en god anledning til at løfte glassene, sagde Merete Eldrup og bød velkommen til alle – herunder til Danmarks nye kulturminister, Carina Christensen.

- Vi er meget glade for, at du i et sikkert hårdt program som ny minister har sat tid af til at fejre dagen sammen med os på TV 2, sagde Eldrup, der også glædede sig over at se mange ansigter, der er en del af TV 2s historie.

Hans Pilgaard gav Merete Eldrup en fødselsdags-svingom.

Merete Eldrup talte også om ”TV 2-ånden”, som hun kaldte legendarisk.

- Det er ikke bare en flygtig ånd. Den findes, den er her i hverdagen. Der er en helt særlig kultur på TV 2, der gør, at tingene lykkes, at folk yder noget ud over det sædvanlige. Den ånd passer vi godt på, sagde Merete Eldrup.

Af de mange fødselsdagsportrætter i aviserne er det atter fremgået, at TV 2 i løbet af få år blev danskernes foretrukne kanal.

- Den position gør vi alt for at fastholde. Vi ER og vi VIL fortsat være Danmarks største fællesskab, sagde Merete Eldrup, inden hun introducerede dagens konferencier, ”Danmarks ubetingede Mr. News”, Jes Dorph-Petersen.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}