”Dansk Fodbold Award 2008” på TV 2

Dansk Boldspil-Union hylder igen i år en række personer, når man i samarbejde med TV 2|SPORTEN er vært for fodboldfesten ”Dansk Fodbold Award 2008”. Showet sendes direkte mandag 17. november fra Cirkusbygningen i København og bliver en festlig cocktail af musikalsk underholdning, fodboldstjerner og prisoverrækkelser.

Så fløjtes der snart op til fodboldfesten ”Dansk Fodbold Award 2008”. For tredje år i træk hylder Dansk Boldspil-Union og TV 2|SPORTEN de personer, der i løbet af det seneste år har markeret sig i den danske fodboldverden - fra breddefodbolden til landsholdet.

”Dansk Fodbold Award 2008” finder sted mandag 17. november, og det direkte award-show vil igen i år være fyldt med prisoverrækkelser, musik og underholdning i særklasse og have deltagelse af alle de store stjerner fra den danske og internationale fodboldverden. Kort sagt - et tv-show for hele Danmark.

- ”Dansk Fodbold Award” er DBUs mulighed for i nogle flotte rammer at hylde de personer, der inden for det seneste år har markeret sig i den danske fodboldverden. På den måde viser vi, at vi anerkender og værdsætter det arbejde, der foregår både på fodboldbanen, i de danske fodboldklubber og ude i fan-miljøet, siger DBUs generalsekretær, Jim Stjerne-Hansen, og tilføjer:

- Det er nu tredje år i træk, at vi afholder ”Dansk Fodbold Award”, og det viser, at danskerne har taget det til sig, og at showet i høj grad har sin berettigelse.

Showet bliver vist direkte på TV 2 mandag 17. november fra klokken 20.00. Som en fodboldkamp er det delt i to halvlege, og i pausen underholder professor fodbold alias TV 2-kommentator Flemming Toft med fodboldquizzen ”Brug Bolden”.

- Fodbold er ubetinget landets mest populære sportsgren, og hvis der er noget, der kan samle danskerne, så er det fodbold, både på stadions og hjemme foran tv’et. Derfor er det naturligt, at DBU sammen med Danmarks største fællesskab samarbejder om at hylde dansk fodbold ved et festligt tv-show, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Danskerne vælger årets spiller
Sidste år kunne elleve prismodtagere fortjent løfte en statuette som et symbol på deres præstationer i dansk fodbold. Heriblandt europamestrene fra 1992, der blev hyldet for Alle Tiders Landskamp, hvilket for nylig sikrede dem en plads i Fodboldens Hall of Fame sammen med Michael Laudrup. Tredje navn i det fine selskab bliver afsløret ved ”Dansk Fodbold Award 2008”.

Det samme gør naturligvis årets danske fodboldspiller, der for første gang bliver valgt af danskerne. De nominerede til den hæderfulde og prestigefyldte anerkendelse bliver offentliggjort mandag 27. oktober, hvorefter alle fodboldinteresserede kan gå ind på www.award.tv2.dk og stemme på deres favorit. Afstemningen løber frem til 17. november.

De øvrige kategorier ved ”Dansk Fodbold Award 2008” er Årets Kvindespiller, Årets SAS Ligaspiller, Årets Kvindetalent, Arlas Talentpris, Årets Mål, Årets Dommer, Årets Træner, Årets Breddeklub samt Årets Fanpris. De nominerede offentliggøres løbende på www.dbu.dk og www.award.tv2.dk.

På de to hjemmesider kan man også læse meget mere om ”Dansk Fodbold Award 2008”. På www.award.tv2.dk kan man desuden deltage i afstemninger og konkurrencer frem til selv award-showet.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}