"Den sorte box" om tragedien på Hasseris Gymnasium

Sæsonens første "Den sorte box" forsøger at løse "Mysteriet om David", der slog sin ekskæreste ihjel og hængte sig selv.

Sæsonens første "Den sorte box" går bag om tragedien på Hasseris Gymnasium, hvor 18-årige Cecilie Næblerød blev slået ihjel af sin ekskæreste.

Sæsonens første "Den sorte box" går torsdag 28. februar kl. 20.00 bag om tragedien på Hasseris Gymnasium i Aalborg, hvor 23-årige David Falk slår sin 18-årige ekskæreste Cecilie Næblerød ihjel, inden han hænger sig selv.

"Den sorte box" har gennem pårørende fået fuld adgang til parrets liv og undersøger sammen med en af Danmarks mest anerkendte psykologer, Hanne Hostrup, "Mysteriet om David".

Tragedien udspiller sig fredag 3. marts 2006 - dagen for den store fastelavnsfest på Hasseris Gymnasium i Aalborg. Den 23-årige handelsskoleelev David Falk er på sin cykel på vej til festen, hvor han ved, at hans 18-årige ekskæreste Cecilie Næblerød vil være til stede.  På bordet hjemme i ungdomsboligen på Ananasvej har han efterladt sig et afskedsbrev.

Kort efter ankomsten til gymnasiet slår David Cecilie ihjel foran hundredvis af elever og efterlader dem med et traume for livet. Få timer efter finder politiet David i et skur foran ungdomsboligen, hvor han har hængt sig.

Tragedien i Aalborg optager i dagene efter hele Danmark og efterlader spørgsmålet om, hvordan det kunne gå så galt. "Den sorte box: Mysteriet om David" fokuserer på de frygtelige konsekvenser, det kan have, når unge eksperimenter med stoffer - og forsøger at finde svar på, hvordan det kunne gå så galt.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}