"Anna Pihl" slog "Forbrydelsen"

Holdet bag TV 2s politiserie "Anna Pihl" besejrede holdet bag DR1s "Forbrydelsen" og TV3s "2900 Happiness" på vej mod sejren i fodboldturneringen Soap Cup.

Vinderholdet

Med en storspillende Anna Pihl alias Charlotte Munck sparkede holdet bag TV 2s politiserie sig helt til tops, da der i sidste weekend blev afviklet Soap Cup - en årlig fodboldturnering for danske drama- og realityserier.

Med på holdet var ud over Charlotte Munck bl. a. hendes makker Kim (Paw Henriksen), en masse fra produktionsholdet samt forældre til nogle af seriens børn - blandt andre Ida Nielsens (i "Anna Pihl" spiller hun Mikalas datter Cecilie) far, den tidligere fodboldlandsholdsspiller Allan Nielsen.

I den indledende pulje besejrede "Anna Pihl"-holdet holdene bag "2900 Happiness", "FC Zulu" og "Forbrydelsen". I semifinalen gik det ud over endnu et hold fra "2900 Happiness"-produktionen, og i finalen blev "Forbrydelsen"s andet hold besejret. Og så var turneringssejren og pokalen i hus.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}