Besøg TV 2

OBS: På grund af situationen med coronavirus er alle TV 2s rundvisninger aflyst. Der kan ikke bookes nye rundvisninger, før vi åbner for rundvisninger igen.


Rundvisninger på Kvægtorvet og Teglholmen

Skoler fra 7. klasse og opefter, foreninger, virksomheder, klubber og lignende kan blive vist rundt på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

TV 2 byder velkommen til rundvisning for grupper på 10-50 personer på Kvægtorvet og maksimalt 30 personer på Teglholmen. Her kan man få et spændende indblik i TV 2s digitale medievirksomhed og tv-produktion formidlet af et kompetent korps af rundvisere. 

Bemærk: Rundvisninger er ikke åbne for enkeltpersoner. Tilmelding gælder kun for grupper, og en rundvisning koster fra 1200 kroner. Rundvisningerne er ikke egnet for små børn. TV 2 anbefaler, at børn minimum går i 7. klasse for at deltage.


På Kvægtorvet

Rundvisningen begynder i TV 2s biograf, hvor rundviseren fortæller om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen til det store aktualitetsstudie, hvorfra TV 2 blandt andet sender større sportsudsendelser og ’Station 2’. Man kommer ser også nyhedsstudiet udefra og får et indblik i, hvordan en nyhedsudsendelse bliver til, og hvordan TV 2 arbejder døgnet rundt.

TV 2 har rundvisninger for grupper på Kvægtorvet mandag, tirsdag, onsdag, torsdag klokken 10.00 og klokken 18.45 samt lørdage klokken 10.30 og klokken 13.30.

På Teglholmen 

Rundvisningen begynder med en fortælling om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen rundt i huset, og her ser man blandt andet NEWS-studiet og får et indblik i, hvordan TV 2 arbejder døgnet rundt. Turen går også forbi WEB-studiet.

Rundvisningerne på Teglholmen for grupper på maksimalt 30 personer sker mandag, tirsdag, onsdag, torsdag klokken 18.00 samt lørdag klokken 13.30. Det er ikke muligt at få rundvisninger om formiddagen på TV 2 i København.

Praktisk information vedrørende rundvisningerne på Kvægtorvet og Teglholmen

En rundvisning på TV 2 er et besøg på en medievirksomhed, der konstant påvirkes af begivenheder på nyheds- og sportsområdet, hvorfor der kan forekomme ændringer i programmet.

Rundvisningernes varighed er cirka to timer, og der serveres sodavand undervejs.

Af sikkerhedsmæssige årsager gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at bringe større tasker under besøget på TV 2s lokationer.


Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til rundvisninger på Kvægtorvet og Teglholmen, kan du skrive til rundvisning@tv2.dk. Husk at der ikke kan bookes nye rundvisninger, før vi åbner for rundvisninger igen.

Billede {0} af {1}