Besøg TV 2

OBS: På grund af situationen med coronavirus er alle TV 2s rundvisninger aflyst. Der åbnes igen for rundvisninger fra 1. september 2021 - booking af rundvisninger åbner 1. august 2021.


Rundvisninger på TV 2 Kvægtorvet og TV 2 Teglholmen

Skoler fra 7. klasse og opefter, foreninger, virksomheder, klubber og lignende kan blive vist rundt på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

TV 2 byder velkommen til rundvisning for grupper på minimum 10 og maksimum 50 personer på Kvægtorvet og Teglholmen. Her kan man få et spændende indblik i TV 2s digitale medievirksomhed og tv-produktion formidlet af et kompetent korps af rundvisere.

Bemærk: Rundvisninger er ikke åbne for enkeltpersoner. Tilmelding gælder kun for grupper, og en rundvisning koster fra 95 kroner pr. person. Rundvisningerne er ikke egnet for små børn. TV 2 anbefaler, at børn minimum går i 7. klasse for at deltage. Der er ikke rundvisninger på helligdage.


På Kvægtorvet

Rundvisningen begynder i TV 2s biograf, hvor rundviseren fortæller om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen til det store aktualitetsstudie, hvorfra TV 2 blandt andet sender større sportsudsendelser og ’Station 2’. Man kommer også til at se nyhedsstudiet udefra og får et indblik i, hvordan en nyhedsudsendelse bliver til, og hvordan TV 2 arbejder døgnet rundt.

TV 2 har rundvisninger for grupper på Kvægtorvet mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag klokken 16.00 og klokken 18.30 samt sidste weekend i måneden kl. 13.00 (lørdag og søndag).

 

På Teglholmen 

Rundvisningen begynder i vores store konferencelokale ’Badehotellet’ med en fortælling om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v. Derefter går turen rundt i huset, og her ser man blandt andet NEWS-studiet og får et indblik i, hvordan TV 2 arbejder døgnet rundt. Turen går også forbi vores webstudie.

TV 2 har rundvisninger for grupper på Teglholmen på minimum 10 og maksimum 50 personer mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag klokken 16.00 og 18.30 samt sidste weekend i måneden kl. 13.00 (lørdag og søndag).

 

Praktisk information vedrørende rundvisningerne på Kvægtorvet og Teglholmen

En rundvisning på TV 2 er et besøg på en medievirksomhed, der konstant påvirkes af begivenheder på nyheds- og sportsområdet, hvorfor der kan forekomme ændringer i programmet.

Rundvisningernes varighed er cirka to timer, og der serveres sodavand eller kaffe undervejs, samt lidt sødt.

Af sikkerhedsmæssige årsager gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at bringe større tasker under besøget på TV 2s lokationer.Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til rundvisninger på Kvægtorvet og Teglholmen, kan du skrive til rundvisning@tv2.dk. Husk at der ikke kan bookes nye rundvisninger før 1. august 2021.

Billede {0} af {1}