Visning af TV 2s indhold

Visning af TV 2s kanaler på kroer, hoteller mv.

Det kan være svært at vide, hvornår og hvordan man får rettighederne til visning af tv-kanaler på værelser og fællesrum på plads, og mange tror fejlagtigt, at når der betales til f.eks. en antenneforening, og der afregnes til CopyDan, så er dette tilstrækkeligt.

Klik her for at downloade og læse vores folder, der kan være en hjælp til at sikre, at I har rettighederne i orden i forhold til visning af TV 2s kanaler på værelser og i fællesrum.

Når det gælder f.eks. hotelaftaler, har TV 2 engageret samarbejdspartnere, som håndterer salg af TV 2-kanaler til hoteller, kroer mv. Disse samarbejdspartnere er:

  • Hoist Group
  • Canal Digital
  • Boxer TV
  • YouSee

Herudover er du velkommen til at kontakte os på partnersalg@tv2.dk

 

TV 2 tilbyder også:

NEWS Vision
Med NEWS Vision kan du afspille nyheder fra TV 2 News uden lyd og med tilhørende tekst i bunden af billedet på din infoskærm. Indslagene indeholder nyheder, sport, finans og vejrudsigt. Indholdet er fra TV 2 News, men med specielt udvalgt indhold egnet til Indoor TV-mediet. Det betyder, at voldelige og stødende indslag sorteres fra, så nyhederne kan vises uanset seernes alder. NEWS Vision koster 2.000 kroner pr. skærm pr. år eksklusive moms.​

TV 2s 'Vision'-samarbejdspartnere er:

Mulighed for at vise TV 2 News live i det offentlige rum.
Læs mere her

Billede {0} af {1}