Leverandørers omtale af TV 2 som kunde eller samarbejdspartner

TV 2 samarbejder med en række eksterne leverandører om alt fra levering af IT-systemer til kantinedrift, ligesom vi løbende samarbejder med forskellige virksomheder i forbindelse med eksempelvis events og større indholdssatsninger.

Mange leverandører vil gerne omtale samarbejdet med TV 2, fx på hjemmesider, i pressemeddelelser eller på sociale medieplatforme, og TV 2 stiller som udgangspunkt gerne op som reference, men naturligvis kun hvis der er tale om en troværdig og professional leverandør, som vi har et godt og tilfredsstillende samarbejde med.

Derudover er det vigtigt, at det sker i en sammenhæng, hvor der ikke kan opstå tvivl om TV 2s troværdighed. Beskrivelsen af samarbejdet skal desuden være objektiv og seriøs, og TV 2 eller TV 2s brands må ikke blive direkte anprisende i forhold til en konkret virksomhed eller et specifikt produkt.

Forudsætningen for, at TV 2 stiller op som reference, er, at TV 2 får al omtale af TV 2 eller TV 2s brands til godkendelse, inden det publiceres. Det gælder både tekst, evt. billeder og video samt evt. brug af vores logo. Er du i tvivl, kan du kontakte TV 2 på info@tv2.dk.

Du finder TV 2s designguide her.

Billede {0} af {1}