15 dage. Fem dygtige efterforskere og journalister. Og en kriminel bagmand, internationalt efterlyst af dansk politi. I den nye programserie 'Jagten' vil et hold bestående af fem personer med baggrund i politi og efterforskning forsøge at finde en kriminel på kun 15 dage. Hans navn er Mike Gerner Larsen. Han er en af de cirka 50 personer, der hvert år efterlyses internationalt af dansk politi. I tre år har han været på flugt.

Den 29-årige mand fra Vestegnen bliver af politiet betragtet som bagmand i en omfattende narkosag, hvor et netværk af unge mænd har indsmuglet og videresolgt store mængder kokain og hash for millioner. Men hvor er Mike nu? Og hvordan er det lykkedes ham at undgå at blive fanget i tre år?

Det skal holdet finde svar på i et nyt tv-eksperiment med premiere 13. november 2023 på TV 2 Play og TV 2 Echo.

Hemmeligt rum under forsædet

Det lignede på overfladen et helt almindeligt autolakeringsværksted, som Mike Gerner Larsen og hans lillebror Mick Gerner Larsen drev på Vestegnen. Baglokalet røbede en anden historie. Det var blandt andet herfra, at stofferne blev fordelt og solgt videre. En hollandsk lastbilchauffør smuglede stofferne til landet, og et netværk af hovedsageligt unge mænd transporterede stofferne videre, blandt andet i en smart-car med et hemmeligt rum under forsædet - alt sammen timet og tilrettelagt af Mike Gerner Larsen ifølge politiet.

Operation Pitstop

I september 2020 slog politiet til. I knap et halvt år havde de overvåget og aflyttet netværket. De kalder sagen 'Operation Pitstop'. Otte mænd blev i landsretten tilsammen idømt 87 års fængsel for indsmugling af flere hundrede kilo narko. Lillebror Mick Gerner Larsen fik 14 år, mens storebror er på fri fod på tredje år.

Hæsblæsende jagt

Holdet, der på 15 dage skal finde Mike Gerner Larsen, består af holdleder og tidligere efterforskningsleder hos politiet og i PET Ole Bjørn Andersen, kriminalreporter og forfatter Carsten Norton, tidligere efterforsker i politiet Amandha Sjøholm, OSINT-ekspert Oliver Alexander og undercover-journalist Isabel Lilia Morales. Lykkes det holdet at finde Mike Gerner Larsen?