Da kvinderne tog lingeriet i den anden hånd

Sharon Rooney som Dawn, Penelope Wilton som Pauline, Sophie Rundle som Steph og Angela Griffin som Nita i den engelske dramaserie 'Brief Encounters' fra 2016. (Foto: ITV / TV 2)

TV 2 CHARLIE har succes med nyere britiske dramaserier, og efter ’Charlies Hjertegalla 2017’ er der premiere på en ny serie.

Lørdag 18. marts klokken 23.35 – umiddelbart efter ’Charlies Hjertegalla 2017’ – har TV 2 CHARLIE premiere på den engelske dramaserie 'Brief Encounters'. Her møder vi fire veninder, Steph, Pauline, Dawn og Nita, der tager kampen op mod normerne og kaster sig ud i et opgør med tidens kønsroller.

Året er 1982. Steph er træt af tingenes tilstand i det lille hjem og tager en drastisk beslutning, der vil ændre hendes liv. Stik imod sin mands ønske springer hun ud som home party-sælger, hvor hun skal sælge vovet lingeri og pikant voksenlegetøj fra Ann Summers. Problemet er bare, at Steph ikke helt har modet til at vise varerne frem.

Se trailer her.

Heldigvis får hun snart hjælp fra uventet side, da den velhavende slagterhustru, Pauline, stiller op som vært for Stephs første home party. Inden kvinderne ser sig om, har de startet en ny bølge i den lille by, hvor både mænd og kvinder viser stor interesse for de frække blonder.

Det er dog ikke alle, der glæder sig over Stephs succes. I takt med at forretningen blomstrer, begynder hendes forhold til manden Terry at skrante, og da tingene ser værst ud, må Steph tage en svær beslutning om, hvad der er værd at kæmpe for.

'Brief Encounters'-premieren kan fra lørdag 18. marts ses på TV 2 PLAY.

Serien har på tv-premiere på TV 2 CHARLIE 18. marts klokken 23.35, og første afsnit genudsendes mandag 20. marts klokken 20.50 – efter ugens ’Mercur’-genudsendelse. I de efterfølgende uger sendes de nye 'Brief Encounters'-afsnit mandage klokken 20.50 på TV 2 CHARLIE.