TV 2 ZULU

TV 2 ZULU er TV 2s kanal for ”unge i alle aldre”, der holder af sjovt og originalt dansk indhold. ZULU har særligt fokus på comedy, nyskabende fiktion, reportager fra de unges virkelighed samt events på og uden for tv-skærmen og de digitale medier. 

Og ZULU vil mere end at være sjov. ZULU tager også fat i nogle af de store emner, der har betydning for de unge. Kanalen vil underholde, men vil også være den, der sætter de relationer og værdier i spil, som fylder i et ungt menneskes liv. Uanset om det er alvor eller sjov - hverdag eller fest. Og uanset om det handler om krav, kærestesorger, forventninger, lektier eller snap’s. TV 2 ZULU er både en tv-kanal og et fællesskab, du kan relatere dig til og være en del af. Et fællesskab, som giver dig lyst til at skabe og dele noget med dem omkring dig.

Blandt de events, ZULU har skabt sammen med danskerne, kan nævnes de store prisuddelinger ’ZULU Awards’ og ’ZULU Comedy Galla’ – comedyen folder sig ligeledes ud i den årlige ’ZULU Comedy Festival’ med langt over 100 arrangementer og optrædener i især København og Aarhus. 

Herudover gennemfører TV 2 ZULU sin faste og årlige event ’ZULU Sommerbio’ med gode og gratis film i det fri.

TV 2 ZULU gik i luften 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien. Kanalchef for TV 2 ZULU er Sune Roland Jensen.

TV 2 ZULU er abonnementsbetalt og reklamefinansieret og kan bl.a. ses via kabel-tv, satellit, det jordbaserede sendenet med Boxer-abonnement samt fiber.

Sådan ser du TV 2s kanaler.

TV 2 ZULU kan også ses via TV 2 PLAY.

 

 

Kontaktoplysninger

TV 2 Networks
Teglholm Allé 16
2450 København SV
Tlf.: 39 75 75 75

Mrk. TV 2 ZULU

Mail: zulu@tv2.dk