TV 2 ZULU er TV 2s kanal for ”unge i alle aldre”, der holder af originalt dansk indhold. ZULU har særligt fokus på reportager fra de unges virkelighed, nyskabende fiktion, comedy samt events på og uden for tv-skærmen og de digitale medier. E-sport er samtidig et meget stort fokusområde for TV 2 ZULU, som årligt sender flere end 700 timers Counter-Strike.

ZULU er optaget af de emner, som interesserer den unge målgruppe. Kanalen vil underholde, men ZULU vil også være kanalen, der sætter de relationer og værdier i spil, som fylder i et ungt menneskes liv. Uanset om det er alvor eller sjov – hverdag eller fest. Og uanset om det handler om krav, kærestesorger, forventninger, lektier eller snap’s. TV 2 ZULU er både en tv-kanal og et fællesskab, du kan relatere dig til og være en del af. Et fællesskab, som giver dig lyst til at skabe og dele noget med dem omkring dig.

Blandt de events, ZULU har skabt sammen med danskerne, kan nævnes de store prisuddelinger ’ZULU Awards’ og ’ZULU Comedy Galla’ – comedyen folder sig ligeledes ud i den årlige ’ZULU Comedy Festival’ med langt over 100 arrangementer og optrædener i især København og Aarhus.

Herudover gennemfører TV 2 ZULU sin faste og årlige event ’ZULU Sommerbio’ med gode og gratis film i det fri. Det skete dog ikke i 2020 pga. corona-situationen.

TV 2 ZULU gik i luften 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien, og kanalen fyldte således 20 år i 2020. Kanalchef for TV 2 ZULU er Sune Roland Jensen.

TV 2 ZULU er abonnementsbetalt og reklamefinansieret og kan bl.a. ses via kabel-tv, satellit, det jordbaserede sendenet med Boxer-abonnement samt fiber. 

Sådan ser du TV 2s kanaler.

TV 2 ZULU kan også ses via TV 2 PLAY.

 

Kontakt TV 2 ZULU

TV 2 Networks
Teglholm Allé 16
2450 København SV
Tlf.: 39 75 75 75
Mrk.: TV 2 ZULU
Mail: zulu@tv2.dk

Billede {0} af {1}